Altcoin HaberleriDiğerleri

NEO Ekibi, Elindeki Tokenlerin Kilidini Açtı

Sponsorlu İçerik

Çin’in önde gelen platformu NEO, 11 Milyon $ değerinin üzerinde tokenlerin kilidini açtı, bu gelişmeden sonra volatilitede bir sıçrama olabilir. Bu miktar, toplam dolaşım arzının % 2.3‘ünü temsil ediyor.

Birçok platform gibi NEO geliştirme ekibi de önemli miktarda kendi tokenlerini elinde tutuyor. Bunları periyodik olarak fon toplamak için satıyor. Bu nedenle, ara sıra pazara giren büyük miktarlar sürpriz yaratmıyor.

Whale Alert, NEO tokenlerinin kilidini açtığını duyurdu:

Söz konusu NEO tokenlerinin henüz satılmadığını ve vakfın ne zaman ve nasıl satacağını duyurmadıklarını belirtmek gerekiyor. Bununla birlikte, bir satışın yakında gerçekleşeceğini varsayabiliriz. Bu gelişme token fiyatının düşmesine neden olabilir!

Kripto para fiyatları şu anda geçen hafta büyük bir düzeltmeden geri döndü ve şüphesiz NEO ekibi tasfiye etmeyi seçmeden önce daha yüksek fiyatlar görmek isteyebilir. Neyse ki yatırımcılar için, vakıf mali konularda şeffaflık konusunda bir üne sahip.

Çin Ethereum’u Neo

Çin merkezli platform, 2 yıl önce piyasa sıralamasında hızla ilk 10’a girmeyi başardı. Ethereum‘a ilk gerçek rakip olarak kabul edilen NEO, aynı Ethereum gibi akıllı sözleşmeleri benimsediği için ‘’Çin Ethereum’u’’ olarak da biliniyor.

Çoğu altcoin gibi, piyasa değeri 2018’in başından beri düşmeye başladı ve pazar sıralamasında düştü. En büyük zorluğu, Vechain ve Cardano gibi DApp alanında güçlü rakiplerin ortaya çıkması oldu.

Yetenekli bir çekirdek geliştirici ekibi olduğu ve savunucu sıkıntısı olmadığı için NEO yine de geri dönebilir. Bu yıl, NEO 3.0 adlı yeni bir ana ağın piyasaya sürülmesini içeren büyük bir yükseltme planlıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu