Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

NKT, IOTA Vakfı ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

NKT‘nin dijital merkezi, güç kablosu endüstrisindeki varlık ve proje yönetimini yenilemeye devam ediyor ve kablo makaralarının dijital varlık yönetimi için endüstri taleplerini karşılamak üzere IOTA Vakfı ile ortaklık kurdu.

Danimarka merkezli NKT Holding, güç kabloları ve fotonik ürünler konusunda uzmanlaşmış bir şirket. Şirket dünya çapında faaliyet gösteriyor ve yaklaşık 3.400 kişiye istihdam sağlıyor. Ana faaliyet alanı her türlü kablonun geliştirilmesi, üretimi ve kurulumu.

NKT‘nin dijital merkezi olan THINKT Digital, güç kablosu sektöründe varlık ve proje yönetiminde inovasyon ve kablo makaralarını izlemek için IOTA Vakfı ile ortaklık kurdu. NKT‘nin mevcut dijital platformu TrackMyDrum ile IOTA‘nın Tangle teknolojisi birlikte çalışacak.

Ortaklığın amacı, güç kablosu makaraları gibi varlıkların, tedarik zinciri boyunca kendi hizmetleri için ödeme yapabilen ve toplayabilen özerk ve ekonomik hale nasıl gelebileceğini araştırmak. NKT, bunun kabloların daha iyi kullanılmasına, daha az atık ve hurdaya, makaraların düzgün bir şekilde taşınmasına ve güç kablosu projelerinde daha hızlı işlemlere yol açmasını bekliyor.

Kablo makaralarının tedarik zincirinde kaybolmasını önlemek için, NKT her kablo makarasını kendi e-cüzdanıyla donatacak, böylece otomotiv ve akıllı mobilite sektöründeki e-cüzdan projelerine benzer şekilde işlemleri bağımsız olarak gerçekleştirebilecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu