Altcoin HaberleriDiğerleri

OMG Network’ün ana şirketi 80 milyon dolar topladı

Sponsorlu İçerik

OMG Network‘ün ana şirketi SYNQA, geçtiğimiz günlerde SCB 10x ve risk sermayesi grubu SPARX’in C serisi finansman turunda başarılı bir şekilde 80 milyon dolar topladığını açıkladı. Aynı zamanda, OMG’nin fiyatı son birkaç saatte yaklaşık %14 oranında ani bir artış yaşadı.

Daha önce Omise Holdings olarak bilinen Tayland merkezli çevrimiçi ödeme şirketi SYNQA, daha önce C serisi bağış toplama turundan 80 milyon dolar topladı. Tayland’ın en eski bankası Siam Commercial Bank’ın bir yan kuruluşu olan SCB 10X Corp’un yanı sıra, diğer bazı önde gelen VC’ler de katıldı. Bunlara Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC), SMBC Venture Capital, Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation (ADI) ve Toyota Financial Services Corporation (TFS) dahil.

Şirket, fonu işletmelerin dijital dönüşümünü destekleyen gelişmiş kurumsal çözümler ve ürünler sağlamak için kullanmayı planlıyor. SYNQA, bu belirsizlik ve sosyal mesafe zamanlarında olduğu gibi Asya’daki nakit kullanımını azaltmaya çalışıyor; ödeme ağ geçitleri günlük finansal işlemlerin hızlı, güvenli ve rahat bir şekilde gerçekleştirilmesinde anahtar araçlardır.

SYNQA’nın kurucusu ve CEO’su Jun Hasegawa, daha dijital yönelimli ödeme seçeneklerine geçişin önemini vurguladı.

“Bu finansman, iştiraklerimiz tarafından insanları, işletmeleri ve toplumu daha iyi birleştirmek için kaliteli ürün ve hizmetlerin geliştirilmesini hızlandıracak. Teknolojilerin ve inovasyonun daha erişilebilir bir finansal altyapı oluşturmak için çok önemli olduğuna inanıyorum.”

OMG fiyatı

Açıklamada, fonlamanın Blockchain tabanlı SYNQA’ın yan kuruluşu OmiseGO Network‘ün Asya’daki trader’lara ve işletmelere değer teklifini artırmak için hizmetlerine ve teknoloji yığınlarına daha fazla yetenek eklemesine izin vereceği de açıkladı.

Projenin kripto para birimi OMG, duyurunun olumlu etkisini hissetti. Bugün erken saatlerde 1.44 doların altında işlem gördü ve birkaç saatlik mumda günlük en yüksek 1.64 dolara yükseldi. Yani şu anki seviyesine 1.60 dolara geri çekilmeden önce yaklaşık %14’lük bir artış kaydetti.

OMG yılın başından bu yana, Mart ortası panik satışlarından sonra bile 0.30 dolara düştüğünden beri oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. O zamandan beri, OMG üç ayda %430 oranında yükseldi.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu