Ontology, Bitcoin Suisse AG ile ortaklık kurdu

Blockchain projesi Ontology Network, Avrupa ve Asya ekosistemlerini güçlendirmek için İsviçre’nin önde gelen kripto-finansal hizmet sağlayıcısı Bitcoin Suisse AG ile ortaklık kurdu. Ontology, genel Blockchain ve farklı uygulamalar için özelleştirilebilen dağıtılmış defterler arasında işbirliğini destekleyen yüksek performanslı bir platform.

Ortaklık, Bitcoin Suisse‘nin Ontology’nin yerel token’ı ONT‘yi borsada işlem görmesi için listelemesini sağlayacak ve karşılığında Ontology’nin ONTO cüzdanı CryptoFranc (XCHF) stabilcoin‘i destekleyecek.

Başka bir deyişle, Bitcoin Suisse’in müşterileri artık ONT alıp satabilirler ve Ontology’nin ONTO cüzdan kullanıcıları, dijital kimliklerini etkin bir şekilde yönetirken ONTO cüzdanlarından XCHF gönderip alabilirler.

Aynı zamanda iki şirket Asya ve Avrupa’ya odaklanarak karşılıklı yarar sağlayan, pazarlar arası işbirlikleri için birbirini destekleyecek.

Ontology’nin kurucu ortağı Andy Ji:

“Önde gelen kripto-finansal hizmetler şirketlerinden Bitcoin Suisse ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Berlin’de bir ofis kurma ve Avrupa’ya ayak izimizi daha geniş bir şekilde genişletme planlarımız göz önüne alındığında, bunun zamanlaması önemli.”

Bitcoin Suisse AG, 2013’teki lansmanından bu yana, aracılık, borç verme, saklama ve kripto para hizmetleri de dahil olmak üzere finansal pazarın farklı alanlarında saygın bir oyuncu haline geldi. Şu anda 275 milyon doların üzerinde bir değere sahip olan İsviçre şirketi, geçtiğimiz ay ikili bankacılık lisansı başvurusunu finanse etmek için 50 milyon dolarlık sermaye artırmaya çalıştığını açıkladı.

Ontoloji Network ise, dijital kimlik çözümünü ilerletmek için Alman merkezsiz dijital kimlik uzmanı Spherity gibi saygın şirketlerle ortaklık kurdu.

Ontology’nin ONT token’ı kripto para sıralamasında 30. sırada yer alıyor. Kripto para birimi, yakın zamanda Bitpanda ve eToroX‘ta listelendi. Haberimizin yayına girdiği sırada, ONT son 24 saatte yüzde 1.83 artışla 0.5639 dolardan işlem görüyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.