Altcoin HaberleriDiğerleri

Samsung, Tron ile ortaklığını genişletiyor

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung, bugün yaptığı açıklamada, akıllı telefonlarında TRON’un Merkezi Olmayan Uygulamalarının (dApps) yer alacağını duyurdu.

TRON, Samsung Galaxy Store‘da Blockchain kullanarak oluşturulan uygulamalara sahip özel bir bölüme sahip.

DApps, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri‘ndeki tüm Samsung Knox kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. Kullanıcılar artık doğrudan mobil cihazlarından yeni nesil Blockchain tabanlı uygulamaları kullanabilecekler.

TRON ilk olarak Ekim 2019’da Samsung mobil cihazlarına Bitcoin ve Ethereum ile entegre oldu. Altı ay sonra Samsung Galaxy Store‘da özel bir bölüme sahip olan ilk Blockchain projesi oldu.

Özel bölüm şu anda Blockchain Cuties, Super Player, Meerkat Mining ve Timeloop yer alıyor.

Daha fazla TRON tabanlı uygulama gelecek

TRON son zamanlarda platformdaki toplam uygulama sayısıyla EOS‘u geçti ve yakın gelecekte daha fazla TRON tabanlı uygulamanın Samsung Galaxy Store‘a gelmesi bekleniyor.

TRON, 2018 yılında 100 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan BitTorrent‘i satın aldı. TRON üzerine kurulmuş bir akış platformu olan DLive ile son zamanlardaki stratejik ortaklığı ile popüler Blockchain destekli uygulamaları yaygınlaştırıyor.

TRON Kurucusu Justin Sun:

“Samsung ile Blockchain entegrasyonu konusunda çalışmaktan gerçekten keyif aldık. Şimdi Samsung Galaxy Store ile her iki ekosistemi de entegre ederek işbirliğimizi bir üst seviyeye taşıyoruz. Bu, geliştiricilerin TRON platformuna geçiş yapmaları ve uygulamalarını Samsung kullanıcılarının önüne koymaları için inanılmaz bir fırsat. Bu işbirliğinin, kullanıcılar ve geliştiriciler arasında TRON Blockchain teknolojilerinin benimsenmesini desteklemesini bekliyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu