Altcoin HaberleriDiğerleri

Stellar, finansal hizmetler şirketi Abra ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Stellar Geliştirme Vakfı, kripto para hizmetleri sunan bir finansal hizmetler şirketi olan Abra ile ortaklık kurdu. Ortaklığın bir parçası olarak Stellar Geliştirme Vakfı, Abra‘ya 5 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını açıkladı. Abra şimdi Stellar platformuyla birleştirilecek ve her iki kuruluşun da müşterilerine daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmasına izin verilecek.

Her şirketin sunacağı belirli teklifler şu anda belirtilmemiş olsa da, hem Stellar hem de Abra kullanıcıları yatırımlar da dahil olmak üzere daha iyi finansal özelliklere erişebilecekler. Abra kullanıcıları zaten 100’ün üzerinde dijital varlık ile çeşitli yatırım olanaklarına erişebiliyor.

Stellar Geliştirme Vakfı CEO’su ve İcra Direktörü Denelle Dixon, Abra‘nın küresel finansal sisteme eşit erişime odaklandığını söyledi. Bu, Abra‘nın, finansal özelliklere erişimi olmayanlar için finansal hizmetler sunmayı planladığını gösteriyor. Stellar ile ortaklık, özellikle Vakfın benzer bir amacı olduğu için, her iki şirketin de hedeflerine daha hızlı ulaşmasına yardımcı olacak.

Denelle Dixon:

“Abra, yetersiz hizmet alan, yetersiz sermaye piyasalarına yenilikçi yatırım fırsatları sunmaya kendini adadı. Bu yatırım, Stellar ağı için yenilikçi iş fırsatları yaratan finansal hizmetlere adil erişim sağlamak için birlikte çalışma ortaklığımızın başlangıcı oldu.”

Ortaklık, finansal hizmetlere adil erişimin yanı sıra, genel olarak finansal teknoloji hizmetlerini de iyileştirmeye çalışacak.

Abra CEO’su Bill Baryhdt:

“Ortaklık, ağın geleneksel bankacılık altyapısını kullanma becerisini ve Blockchain teknolojisinin yenilikçi fırsatlarını kullanarak yeni nesil bankacılığı inşa edecek.”

Stellar‘ın kurucu ortağı Jed McCaleb, ortaklığın geliştiricilerin ağda daha da yenilikçi, kolayca kullanılabilen iş modelleri oluşturmalarına olanak tanıyacağını söyledi.

2014 yılında kurulan Stellar Geliştirme Vakfı, Stellar ağını ve topluluğunu destekleyen kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak hizmet ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu