Altcoin HaberleriDiğerleri

Stellar tabanlı DSTOQ 100’den fazla ülkede piyasaya sürüldü

Sponsorlu İçerik

DSTOQ borsası, Stellar’dan 715.000 dolar finansman aldıktan sonra 100’den fazla ülkede başlatıldı.

Resmi bir açıklamaya göre, DSTOQ borsası 100’den fazla ülkede faaliyete geçti. Stellar Geliştirme Vakfı tarafından finanse edilen ve 715.000 dolarlık bir yatırımla, borsa gerçek varlıkları kripto para alanına getiriyor. Böylece, gelişmekte olan pazarlardaki kullanıcılara odaklanan kripto kullanıcıları için geleneksel piyasa varlıklarına yatırım yapılmasını kolaylaştırıyor.

DSTOQ, Stellar Blockchain’ini seçti

Stellar Geliştirme Vakfı, yatırımı bu yıl Şubat ayında yaptı. DSROQ, diğer geleneksel finansal piyasa ürünlerinin yanı sıra Tesla, Amazon, Apple, bonolar, ETF’ler, emtialar gibi mavi yonga stoklarına erişimi kolaylaştırmak için sınırsız dijital bir arayüz oluşturdu. Bu varlıklar Stellar ağına kurulmuş hisse senedi olarak, kripto para birimleri veya fiat para ile kullanılabilir.

DSTOQ, ağının özellikleri nedeniyle operasyonlarını yürütmek için Stellar Blockchain’ini seçti. Bitcoin ve Ethereum gibi diğer Blockchain’lerden farklı olarak Stellar’ın konsensüs protokolü DSTOQ’nun hizmetlerine mükemmel uyum sağlıyor.

Duyuruya göre, DSTOQ kullanıcıların uygulamayı indirmek için sadece bir akıllı telefona sahip olmalarını gerektiriyor. Borsa Türkiye, Peru, Katar, Rusya, Güney Afrika, Vietnam ve diğer ülkelerde hizmet veriyor. Bununla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri ve Portekiz, Almanya, Fransa gibi Avrupa’nın en büyük ekonomisi olan bazı ülkeler için henüz mevcut değil. DSTOQ’nun mevcut olduğu ülkelerin tam listesini görmek için lütfen bağlantıyı tıklayın.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu