Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Stellar Vakfı ile Samsung güçlerini birleştirdi

Sponsorlu İçerik

Stellar ağını işleten kar amacı gütmeyen Stellar Vakfı, bugün Stellar’ın Samsung Blockchain Keystore’a entegre edildiğini duyurdu. Stellar, Blockchain Keystore’a entegre olan beşinci kripto para oldu.

Artık, Stellar kullanıcıları özel anahtarlarını, içinde özel bir cüzdan bulunan Samsung Galaxy akıllı telefonlarda güvenle saklayabilecekler. Ayrıca, Stellar ekosistemindeki geliştiriciler Samsung Galaxy akıllı telefon sahipleri için Blockchain ile ilgili uygulamalar ve hizmetler oluşturabilecekler.

Samsung Blockchain Keystore sadece Samsung Galaxy cihazları tarafından destekleniyor. Entegrasyon için uygun olan telefonlar arasında;

  • Galaxy S20 serisi
  • Galaxy Z Flip
  • Galaxy Note 10 serisi
  • Galaxy Fold
  • Galaxy S10 serisi

Stellar Geliştirme Vakfı CEO’su Denelle Dixon, Samsung ile ortaklık hakkında şunları söyledi:

“Stellar’ın Samsung Blockchain Keystore ile entegrasyonu ağımız ve bu platform üzerine inşa edilmiş inanılmaz uygulama ekosistemi için önemli bir adım. Samsung, kullanıcı dostu olan ve Blockchain teknolojisinin daha fazla benimsenmesini sağlayan önemli bir yönetim çözümü sunuyor.”

Tron’un entegrasyonu açıklandığında, Justin Sun’ın kripto para biriminin fiyatı %7 arttı. Haberimizin hazırlandığı sırada, Stellar %3.65 artışla 0.094 dolardan işlem görüyordu.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu