Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Stellar (XLM) Bitcoin’e karşı sıçrayabilir: İşte nedeni

Sponsorlu İçerik

Stellar (XLM), son günlerde Bitcoin’e karşı geri çekildi ve diğer önde gelen altcoin’leri takip edemedi. Göstergeler, altcoin’in yakında Bitcoin’den daha iyi performans gösterebileceğini gösteriyor.

Stellar, Bitcoin’e karşı sıçrayabilir

Stellar Lumens, önde gelen kripto para birimi yükseldikçe son günlerde Bitcoin’e karşı kan kaybediyor. Bu fiyat hareketi, XLM’nin BTC karşısındaki düşük performansı aşağıdaki grafikte görülebilir.

Tom Demark’ın TD sıralı analizi, kripto paranın sıçrama nedeniyle olduğunu iddia ediyor. TD sıralı analizi, bir varlık trendinde teknik bir bükülme noktasına girdiğinde “9” ve “13” mumlarını oluşturan bir göstergedir.

XLM’nin durumunda, “9 al” mumu yeni oluştu. Bu, Stellar’ın önümüzdeki günlerde Bitcoin’e karşı iyileşeceğini gösteriyor. Tom Demark, TD sıralı analizle Nisan, Mayıs sonu ve Temmuz başında yerel düşüşleri tahmin ederek, son aylarda XLM fiyat hareketini konusunda oldukça iyi bir performans sergiledi.

xlm td sirali analizi

Diğer analistler de Stellar Lumens üzerinde yükselişte. Analist İnmortalcrypto geçen hafta aşağıdaki grafiği paylaşarak, kripto paranın önümüzdeki haftalarda neden parabolik olmaya hazır olduğunu yazdı:

$ XLM hala favorilerimden biri.

  • +350 günlük biriktirme aralığını kırdı
  • Breakout’ta iyi hacim artışı
  • Piyasa yapısında kırılma
  • Şu anda birikim aralığını yeniden test ediyor ve yeni bir yükseliş düşüşü yapıyor.
xlm yükselise baslayabilir

Bitcoin’in 10.500 doların üzerinde kalması gerekiyor

Altcoin’lerin Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi için bazı analistler, önde gelen kripto paranın konsolidasyonunu 10.500 dolar ile 12.000 dolar aralığında sürdürmesi gerektiğini düşünüyor. Tarihsel olarak doğru tahminleri ile öne çıkan analist Cryptocapo, konu hakkında yazdı:

“Long ve şort pozisyonları arıyorum. Altcoin’ler, BTC 10.500 doların üzerinde kaldığı sürece çok iyi performans gösterecekler. EOS, XTZ, XRP, XLM.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu