Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Sunny Lu: VeChain piyasa değeriyle Ethereum’u geçecek

Sponsorlu İçerik

Sunny Lu, hedeflerinden birinin VeChain (VET)’in piyasa değeriyle bir gün Ethereum (ETH)’un üstesinden gelmek olduğunu açıkladı.

VeChain CEO’su Sunny Lu, Ethereum ile rekabet, büyük teknoloji şirketleriyle rekabet ve VeChain’in kitlesel kabulü hakkında bir röportajda konuştu. Michael Gu ile YouTube üzerinden yapılan röportajda Lu’ya VeChain’in piyasa değerinin gelecekte Ethereum’u geçip geçmeyeceği soruldu. Lu, Ethereum ve Vitalik’e her zaman tam saygı duyduğunu açıkladı. Ancak, hedeflerinden birinin bir gün Ethereum’u geçmek olduğunu söyledi:

”Oraya gelene kadar durmayacağım. Bir kez daha Ethereum’a tam saygı duyuyorum. Ethereum ve Vitalik’e de tam saygı duyduğumuzu biliyorsunuz. Ama rekorun kırılacağını biliyorsunuz. Bunu bir gün yapabilirsek, gerçekten mutlu olacağım. Bence bu da tüm Blockchain alanının gerçekten bir şekilde çığır açtığını gösterecek. Çünkü, sadece teknolojinin icadı değil, kitle adaptasyonundan bahsediyoruz.”

”VeChain kumarhane olmayacak”

Lu, VeChain’in ana ağının piyasaya sürülmesinden bu yana katlanarak büyüdüğünü söyledi. Kripto para alanının bir kumarhaneye benzediğine dair bazı açıklamaların aksine Lu, birkaç yıl içinde en azından VeChain’in “kumarhane” olmayacağını belirtti.

”Biz yapıyoruz. Daha önce bahsettiğim gibi farklı işletmelerden gelen ücretli veya değerli işlemleri artırmaya devam ediyoruz. 30 Haziran 2018’de VeChain ana ağını başlattığımızda ve 2018 için tüm ana ağ işlemlerini ölçtüğümüzde, toplam işlemler altıncı ay için yarım milyon oldu.

2019’da işlem numaralarına bakarsak, yaklaşık 36 milyondan bahsediyoruz. Ve bu yıl neredeyse günde 100.000 işlem yapıyoruz. Bu hızı korursak yılda 360 milyondan bahsediyoruz. Bugün kitlesel benimsemeye ulaştığımızı söylemiyorum. Tüm alana bir kumarhane diyebilirsiniz. Ama eğer bu büyüme oranını en azından bir şekilde tutarsak VeChain bir kumarhane olmayacak.”

Lu’ya diğer şirketlerin Vechain teknolojisinin kopyalanması konusunda endişeli olup olmadığı soruldu. CEO’ya göre, VeChain yaklaşık dört yıldır piyasada ve teknolojisiyle endüstriye öncülük ettiği için bu büyük bir tehdit değil.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu