Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Tether Gold, En Büyük Rakibini Geçti!

Sponsorlu İçerik

Altın destekli stabilcoin Tether Gold (XAU₮), en yakın rakibinin önüne geçerek 21 Milyon $’lık bir pazar değerine ulaştı ve en büyük altın destekli kripto para olmayı hedefliyor.

Tether Gold, fiziksel altın (XAU) ile desteklenen bir stabilcoin. Piyasa değeri, yakın zamanda 21 Milyon $’ın üzerinde büyüyerek en yakın rakibi olan PAX Gold‘u piyasa değeriyle ve yatırımcı talebiyle geçti.

Tether’ın CTO’su Paolo Ardoino, yakın zamanda Tether Gold‘un piyasa değerinin en az 100 Milyon $’a ulaşacağına inanıyor.

Paolo Ardoino:

“Tether Gold gerçekten harika bir başlangıç yaptı. Ancak bunun, özellikle yatırımcıların risk çeşitlendirmesine ve siyasi belirsizliğe karşı sermaye güvenliğine artan ilgisi bağlamında, bu yeni varlığın potansiyeli ile karşılaştırıldığında hiçbir şey olmadığına inanıyorum. Tether Gold, risk ve oynaklık açısından çeşitlilik sunuyor ve bunun en az 100 Milyon $’lık bir piyasa değerine ulaşmasını bekliyorum.”

Geçen yıl, altının spot fiyatı yaklaşık %24 oranında arttı ve ons başına 1.603 $’dı. Çeşitli piyasa verileri yatırımcıların altına olan ilginin arttığını gösteriyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu