Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Theta Network, Suterusu İle Ortaklık Kurdu!

Sponsorlu İçerik

Blockchain ile desteklenen yeni nesil video ağı olan Theta, Blockchain‘ine yeni gizlilik özelliklerini dahil etmek için Suterusu ile birlikte çalışacağını duyurdu.

Akıllı sözleşmeler, işlemler ve veriler üzerinde ZCash düzeyinde gizlilik koruması sağlamak için zk-SNARKS kullanan Suterusu, Bitcoin ve Ethereum gibi ana Blockchain ve DApp‘ler için gizlilik koruması sağlıyor.

Suterusu‘nun müşteri ve iş ortakları listesinde; Neo, IOST, SWFT ve Standart Tokenizasyon Protokolü (STP)’de var.

Theta Labs’ın CTO’su Jieyi Long:

“Blockchain gizlilik yeniliklerini Theta Blockchain’e dahil etmek için Suterusu ekibiyle birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Theta Network’ün birçok kurumsal kullanıcısı zincirleme işlemlerinin gizli olmasını istiyor, bu nedenle Suterusu’dan bu özelliklerin eklenmesi Theta protokolünün benimsenme yolunu hızlandırmaya yardımcı olacak. Ek olarak zk-rollups gibi mekanizmalar aracılığıyla zincirde doğrulanması gereken işlem verisi miktarını azaltarak; bu gizlilik özellikleri, Theta Blockchain tarafından belirli bir süre içinde gerçekleştirilen etkili işlem sayısını artırabilir. Böylece Theta Network daha fazla kullanıcıyı ve platformu destekleyebilir.”

Gizlilik özellikleri eklemek, Theta mainnet 2.0‘da 2020 boyunca yapılan teknik iyileştirmelerin bir parçası. Theta‘yı platformların kullanımını kolaylaştıracak ve onların ihtiyaçları ve hedefleri ile daha uyumlu hale getirmesini sağlayacak.

Suterusu’nun CTO’su Huang Lin:

“Orijinal zk-conSNARK ve anonim ödeme çözümümüzü tanıtarak, Theta ağına hem ölçeklenebilirliği hem de maksimum güvenliği getirmeyi amaçlıyoruz. Suterusu ve Theta arasındaki işbirliğinin, diğer popüler Blockchain projeleriyle yaptığımız işbirliği gibi, şüphesiz bir kazan-kazan seçeneği olacağına inanıyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu