Altcoin HaberleriDiğerleri

Trabzonspor, kripto para sektörüne adım attı!

Sponsorlu İçerik

Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden birisi olan Trabzonspor, spor odaklı kripto para projesi Chiliz ile ortaklık imzaladı. Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamayla ortaklık doğrulandı.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz ile Socios Services Limited şirketi arasında, taraftar token ihracı konucunda bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplam beş yıllık bir anlaşma yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, dijital dünyadaki tüm yatırımcılara ve taraftarlarımıza sunulmak üzere toplam 10 milyon adet Trabzonspor taraftar token ihracı yapılacaktır. TRA kısaltma kodu ile dünyanın en büyük kripto para borsalarında işlem görecek olan TRA Token‘leri arz başlangıç fiyatı 8 TL olarak belirlenmiştir.”

Açıklamada da belirtildiği gibi, taraftar token’lerinin arzı toplamda 10 milyon, fiyatı ise 8 TL olacak. TRA Token sahipleri, kulüp hakkındaki kararlarda söz sahibi olabilecekler. Ayrıca, Socios.com’da düzenlenen etkinliklere katılıp ödül kazanabilecekler.

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin:

“Bu ortaklık sayesinde dünyanın dört bir yanına yayılmış taraftarlarımızla çok daha etkili bir iletişim kuracağız. Taraftarlarımız, kulübümüzün bazı konularda kararlarını etkileme ve değiştirme şansına sahip olacak. Bu durum gerçekten heyecan verici. Bu işbirliği, dijital dünyadaki gelişmeleri, pazarlama fırsatlarını ve diğer yenilikleri hayata geçirmemize olanak tanıyacak. Eminim ki hayranlarımız, TRA Taraftar Token’lerine gösterdikleri ilgiyle “Her Yer Bizim İçin Trabzon” sloganını daha da anlamlı hale getirecekler. Önümüzdeki ay başlayacağız.”

Chiliz ve Socios.com’un CEO’su ve Kurucusu Alexandre Dreyfus:

“Türkiye’de futbol tutkusu inanılmaz, ancak bizim için çok çekici bir pazar haline getiren yeni teknolojiyi benimseme isteği de var. Trabzonspor, son teknoloji sayesinde hayranlarıyla sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada daha yakın bir bağ kurabileceklerine olan inancımızı paylaşıyor. Onları aramızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

Chiliz şirketinden yapılan açıklamada ise, Trabzonspor Taraftar Token’lerinin hem Socios.com hem de Chiliz.net üzerinden satışının yapılacağı belirtildi.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu