Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Travala.com, STPT’yi ödeme seçeneklerine ekledi!

Sponsorlu İçerik

Merkeziyetsiz tokenleştirme platformu Standard Tokenization Protocol, seyahat konaklama rezervasyon platformu Travala.com ile ortaklık kurdu. STP Network’ün resmi açıklamasında, ortaklığın protokolün yerel tokeni STPT‘ye daha fazla fayda katacağı, çünkü artık yeni iş ortağının platformunda rezervasyon satın almak için kullanılabileceği belirtildi.

Travala.com, uluslararası seyahat konaklama rezervasyonu segmentinde en hızlı büyüyen platformlardan biri ve kısa süre önce ABD merkezli turizm devi Expedia ile ortaklık kurdu. Ayrıca, Travala.com, kripto para endüstrisinin en büyük oyuncularından biri olan Binance tarafından destekleniyor.

Travala.com CEO’su Juan Otero, STP Network ile yaptıkları ortaklığın, ağın ekosisteminin ve topluluğunun Travala.com’un küresel varlığını güçlendirmesine yardımcı olacağını söyledi. Juan ayrıca, yeni entegrasyonların yapılmasıyla ilgili genel giderler nedeniyle ortaklıklar konusunda çok seçici olsalar da, STP Network’ün Asya’daki kilit ortaklarından biri olmasının beklendiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan STP Network, herkesin varlıklarını protokolün zincir üzerindeki doğrulayıcısını kullanarak belirtmesine olanak tanıyan açık kaynaklı bir tokenleştirme protokolü. Ayrıca, tokenize edilmiş varlıkların yetki alanları ve Blockchain ağları arasında tamamen uyumlu ve aktarılabilir olmasını sağlıyor.

2020’nin ilk yarısında korona virüs pandemisinden dolayı küresel turizm sektörünü tam anlamıyla durma noktasına geldi. Ancak, Travala.com son zamanlarda bir yükselişe tanık oldu. Bu, Expedia ile iş ortaklığının ardından 230 ülkede 2 milyon kullanıcıya erişimle de ilişkilendirilebilir. Bu nedenle, Travala.com ile entegrasyon, STP Network için büyük önem taşıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu