Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

TRON, aktif adreslerde yüzde 4000 artış kaydetti

Sponsorlu İçerik

TRON ağı, yılın başından bu yana aktif adres sayısında yüzde 4.452’lik bir artış gördü. Ayrıca, TRON’un DeFi platformu JustSwap, 9.3 milyon dolarlık toplam likidite ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Justin Sun, DeFi sektörünün güçlü büyümesiyle ilgili verileri paylaştı. Ethereum’un ve TRON’un aktif adreslerinin yılın başından bu yana büyümesini gösteren grafik, ilk olarak Mike McCarthy tarafından Twitter’da yayınlandı. McCarthy’nin belirttiği gibi, TRON için aktif adres sayısı yılın başından bu yana %4.452 artarken, rakibi Ethereum ise yalnızca %123 arttı.

Bununla birlikte, TRON’un hızla büyümesine rağmen, Ethereum hala lider platform olma konumunu sürdürüyor. Grafiğe göre, Ethereum 516.867 aktif adrese sahip. TRON ise 305.581’e aktif adrese sahip. TRON, özellikle Temmuz ortasından bu yana iki katına çıkan aktif adres sayısı ile güçlü bir büyüme kaydetti.

TRON, Ethereum’u DeFi’nin kralı olarak geçebilecek mi?

Sun, Dapp Review verilerine göre TRON’un Ethereum’un önünde olduğu başka bir istatistiği de paylaştı. TRON CEO’sunun açıkladığı gibi, TRON’daki aktif kullanıcı sayısı Ethereum’dan (40.133) dört kat, rakibi EOS’tan (19.532) sekiz kat fazla (170.787).

Ancak, TRON, 24 Ağustos’tan bu yana önemli sayıda aktif kullanıcı kaybetti. 24 saatten daha kısa bir sürede, TRON’daki kullanıcı sayısı Ethereum’daki ile neredeyse aynı seviyeye düştü. Dapp Review verilerine göre, TRON 26 Ağustos’ta 39.550 aktif kullanıcı kaydetti.

Ek olarak, TRON’un DeFi platformu JUST verileri, JustSwap için genel likidite seviyesinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor. Toplam likidite, son 24 saatte %4.94 artışla 9.385.617 dolar seviyesinde. Bununla birlikte, platform aynı zamanda işlem hacminde %17.05’lik bir düşüş gördü ve son 24 saatte 3.976.773 milyon dolara ulaştı.

JustSwap protokolü tarafından kaydedilen sektördeki büyümeye uygun olarak, TRX token’inin teminatlandırılması son 24 saatte %20 artış gösterdi. Bu artış, yeni Wrapped TRX tokeninin piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geliyor. McCarthy’nin açıkladığı gibi, bu token TRX token’inin TRC-20 standart versiyonu.

Ek olarak, TRON’un DeFi ekosisteminin hala bir kısmını Ethereum oluşturuyor. Ethereum’un DeFi’si şu anda toplam değeri 7.41 milyar dolar iken, TRON hala 100 milyonu aşmaktan çok uzakta.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu