Altcoin HaberleriDiğerleri

TRON, Band Protocol’ü ile ortaklık kurdu!

Sponsorlu İçerik

TRON, dağıtılmış oracle teknolojisini entegre etmek için Band Protocol‘ü ile stratejik bir ortaklık kurdu.

TRON kurucusu Justin Sun, dün dönüm noktası niteliğinde bir duyuru yaptıktan sonra, bugün TRON’un, Chainlink’in dağıtılmış oracle teknolojisi alanında en büyük rakiplerinden biri olan Band Protocol ile stratejik bir ortaklık kurduklarını duyurdu. Ortaklığın amacı, Bant Protocol’ü oracle’larını TRON ekosistemine getirmek. Ek olarak, TRON’un DeFi sektöründe teminat varlığı olarak kullanılmak üzere TRC20 tabanlı bir BAND token’i araştırılıyor.

Ortaklığın bir parçası olarak, TRON Vakfı, TRON ekosistemine entegrasyonu ilerletmek için Band Protocol’ü ile yakın bir şekilde çalışacak. İlk Bant Protokolü dApp entegrasyonu, teminat olarak 30 milyon doların üzerinde güvence sağlamak için TRON’un stabilcoin protokolü JUST ile yapıldı.

Entegrasyonun ilk gününden itibaren oracle ağı, BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD ve CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD ve KRW / USD dahil bir dizi fiyat teklifi sunacak. Kripto para fiyat akışları her 5 dakikada bir otomatik olarak güncellenirken, emtia ve forex her saat güncellenir.

Justin Sun, yeni ortaklığı şu şekilde yorumladı:

”TRON’u piyasadaki en değerli oracle ürünüyle geliştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu entegrasyon, TRON ağına geçiş yapan yüksek kaliteli iş ortaklarının, protokollerin ve hizmetlerin yeni bir çağına işaret ediyor. Blockchain teknolojisinin geleceği, önümüzdeki dönemde bir dizi TRON DeFi ortaklığını başlattığımız için parlak. TRON’un ekosistemi her zamankinden daha hızlı büyüyor. Band Protocol’ünün en iyi uygulamalarımızı güvence altına alması, dünya çapında DeFi ve DApp’lerin benimsenmesini hızlandırmamıza yardımcı olacak.”

SUN coin geliyor

Justin Sun, Twitter üzerinden kendi DeFi coin’i SUN‘ı çıkaracağını duyurdu. Sun’ın açıklamasına göre, SUN’ın risk sermayesi veya özel sermaye yatırımı olmayacak. Ayrıca, ekip için ön madencilik veya rezerv de olmayacak. Ve açık kaynaklı akıllı sözleşmesiyle tamamen topluluk tarafından yönetilecek.

TRON, 16 Eylül’de SUN’ı başlatmayı planlıyor. TRX sahipleri “SUN genesis madenciliğine” 2 Eylül’de başlayabilecekler. TRX sahipleri resmi web sitesi sun.market’i ziyaret etmeli ve TRX’lerini genesis madencilik havuzunun akıllı sözleşme adresine yerleştirmeli. 14 gün içinde akıllı sözleşme, tüm kredileri hiçbir ücret ödemeden kullanıcıların hesaplarına iade edecek. Toplam SUN miktarı ise 19.900.730 olacak.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu