Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

TRON CEO’su: Ethereum ile aynı türden DeFi yaratıyoruz

Sponsorlu İçerik

TRON CEO’su Justin Sun, Ethereum’un DeFi ekosistemini kopyalamak istiyor ve kullanıcıları kendi platformuna geçmeye davet ediyor.

Kendi kendini “Ethereum katili” ilan eden TRON, rakibinin merkeziyetsiz finans (DeFi) başarısını taklit etmeye çalışıyor. CEO’su Justin Sun bunu dün yapılan LA Blockchain Zirvesi sırasında söyledi.

JustSwap (Uniswap’e eşdeğer) veya JUST (MakerDAO’ya eşdeğer) gibi klonlanmış Ethereum DeFi protokollerinin piyasaya sürülmesinden bu yana Sun, Ethereum’u kopyalama niyetini asla gizlemeye çalışmadı. Aslında TRON CEO’su önceki açıklamalarında bu konuda her zaman şeffaf oldu. LA Blockchain Zirvesinde Sun bir kez daha vurguladı.

”Ethereum ile aynı tür bir DeFi ekosistemi yaratıyoruz. Tüm Ethereum ağ ürünlerini, Tron ürünlerinde aynı versiyonunu görebilirsiniz. Örneğin, Tron’daki MakerDAO, JUST ekibi tarafından oluşturulan JustStable olarak adlandırılır. Ve UniSwap, JustSwap olarak adlandırılır.”

Ethereum, TRON’da

Sun, JustSwap gibi TRON protokollerinin Ethereum sürümlerinden daha iyi performans gösterdiğini söyledi. Bunun nedeni, rakibine kıyasla TRON tarafından sunulan yüksek ölçeklenebilirlik ve düşük ücretlerdir. TRON CEO’su, küçük bir yatırımcı için Ethereum protokollerini kullanmanın hızla pahalı hale geldiğini belirtti. Bu nedenle, TRON CEO’su, Amerika Birleşik Devletleri dışındaki ülkelerdeki kullanıcıların, platformun sunduğu avantajlardan özellikle faydalandıklarını vurguladı. Daha da ekledi:

”Bence DeFi kesinlikle iyi bir hikaye. Bunun nedeni, bence DeFi’nin ICO’lara kıyasla pek çok temeli ve potansiyeline sahip olmasıdır. Bence DeFi farklı. Çünkü, projelerin tokenleri var, ama aynı zamanda bir kullanım durumu da var. TRON’a bakarsanız, 350 milyon doların üzerinde SunDAO’ya ve ayrıca JustSwap’a bakarsanız, likidite 200 milyon doların üzerinde. Dolayısıyla, bu sefer DeFi’nin olumlu temelleri olduğunu düşünüyorum.”

Sun, TRON’un altyapı inşa etmeye odaklandığını ve platforma ortaklıklar getirmeye devam ettiğini ifade etti. Ek olarak, kullanıcıları için meşruiyet ve güvenlik sağlamak için TRON’daki ürünlerin denetimini teşvik ettiğini belirtti. Bu anlamda, sadece bir TRON bazlı ürüne yatırım yapmamayı, risklerden kaçınmak için birçok ürüne yatırım yapılmasını tavsiye etti. Sun, DeFi’nin geleceği ve potansiyel işlerin benimsenmesi hakkında şunları söyledi:

”DeFi protokollerinin geleneksel kurumlardan daha iyi bir hizmet sunduğunu gördük. Bugün, Compound ve Aave’den geleneksel kurumlardan daha iyi faiz oranı alabilirsiniz. Gelecekte evinizi teminat olarak kullanabileceğinizi ve bir DeFi platformundan kredi alabileceğinizi görüyorum. Kesinlikle birçok şirket DeFi platformlarına geçmeye çalışacak.”

Sun, Ethereum 2.0’ı bekleyen geliştiricileri ve kullanıcıları TRON’a geçmeye davet etti. Ve Ethereum madencilerinin “para kazanmakla ilgilendikleri için” Ethereum 2.0’ın lansmanını onaylamayacağını savundu. Bu nedenle, madencilerin karlarından vazgeçecek veya onu tehlikeye atacak yeni bir sistemin uygulanmasına karşı çıkacaklar. Bu anlamda “Ethereum iç savaşı” öngörüyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu