Altcoin HaberleriDiğerleri
Trend

Tron, Metal Pay ile Ortaklık Kurdu

Sponsorlu İçerik

Tron, kripto para birimleriyle de çalışan bir dijital para havale hizmeti olan Metal Pay ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklıkla birlikte, ABD vatandaşları TRX‘i USD olarak satın alabilecek ve kolayca dünyanın herhangi bir yerine gönderebilecekler.

TRX, Metal Pay‘ın mobil uygulamasına tam olarak entegre edilecek ve Tron‘un yerel tokeni, banka kartı veya bağlantılı bir banka hesabı ile fiat para birimi kullanılarak satın alınabilecek. Buna ek olarak, Tron kullanıcıları, Metal Pay uygulamasını kullanarak USD göndermek ve almak için uygun işlemlerde MTL tokenlerinde % 5‘e kadar ödül kazanabilecekler. Metal Pay ve Tron arasındaki ortaklık, TRX‘in Visa ile ödeme yaparken anında TRX satın almanın bir yolu olan ABD vatandaşları için erişilebilir olacağı anlamına geliyor.

Uygulama ayrıca Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve şirketin kendi tokeni olan MTL‘de dahil olmak üzere yirmiden fazla kripto para birimiyle çalışıyor ve bir kripto varlığından diğerine dönüştürülmesini sağlıyor.

Metal Pay CEO’su Marshall Hayner:

“Tron’un Blockchain teknolojisi ve merkezi olmayan sistemler için verdiği vaatlere inanıyorum ve geleceği inşa ederken onlarla çalışma şansı bulduğum için heyecanlıyım. Küresel nüfusun çoğunun kilitli olduğu bir zamanda, arkadaşlar ve aile arasında hızlı ve uygun bir şekilde dijital olarak nakit gönderme ihtiyacı hiç bu kadar büyük olmamıştı.”

Tron CEO’su ve Kurucusu Justin Sun:

“İster kullanıcılar ister geliştiriciler için olsun, her şeyden önce rahatlığı önemsiyoruz. Kullanıcılara her zaman TRX ile güvenli, hızlı ve kolay erişim sağlayarak topluluğumuza hizmet edeceğiz. Metal Pay ile dünya standartlarında güvenliği korurken en hızlı TRX işlem altyapısını oluşturduk.”

Metal Pay

Metal Pay, insanların sadece bir telefon numarası ile arkadaşlarına ve ailelerine anında para göndermelerini sağlayan yeni nesil Venmo veya Paypal olarak biliniyor. Kullanıcılar, gönderdikleri her uygun işlem için kripto para ile ödüllendirilir. Bu ödüller Metal Pay‘ın kripto para birimi MTL olarak teslim edilir ve dolara dönüştürülebilir veya başka bir Metal Pay kullanıcısına gönderilebilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu