Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

TRON (TRX), DeFi platformu JustSwap’ı başlattı

Sponsorlu İçerik

TRON tabanlı DeFi platformu JustSwap başarıyla başlatıldı ve ilk 19 saatte 10 milyon dolarlık bir ticaret hacmi kaydetti.

TRON’un DeFi sektörünü genişletme stratejisinin bir parçası olarak bu yılın Temmuz ayı sonunda duyurulan merkezi olmayan borsa JustSwap dün başarıyla başlatıldı. TRON CEO’su Justin Sun’ın YouTube kanalı, JustSwap’i açıklayan 1 dakikalık bir video yayınladı.

Sun, JustSwap’i herkes tarafından erişilebilir ve Ethereum tabanlı merkeziyetsiz bir borsa olan UniSwap’e alternatif olarak tanıttı. JustSwap, TRON’un, kullanıcıların borsaya komisyon olmadan TRC-20 tokenlerini anında alıp satmasına olanak tanıyan ilk merkeziyetsiz borsa protokolü. Videoda da açıklandığı gibi, kullanıcılar merkeziyetsiz borsaya likidite sağlayarak işlem ücretleri de kazanabilirler.

Bitcoin Haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

TRON, DeFi sektörünü daha da genişletiyor

Merkeziyetsiz borsa protokolünün tanıtımı, TRON’un doğrudan Ethereum ile rekabet etme stratejisinin bir parçası. Son aylarda, Ethereum’un DeFi sektörü amansız bir şekilde büyüdü ve tüm beklentileri aştı. Haberimizin hazırlandığı sırada, çeşitli Ethereum DeFi protokollerinde 6.37 milyar dolar kilitliydi.

JustSwap’in doğrudan rakibi Uniswap, 170 milyon dolarlık toplam değeri ile en popüler protokollerden biri. TRON, merkeziyetsiz finansın yaşadığı büyüme ve popülerlikten yararlanmak için platformunu genişletmeye kararlı görünüyor. JustSwap’ın resmi Twitter hesabından alınan verilere göre, protokolün toplam likiditesi 24 saatin altında 3.5 milyon dolara ulaştı. Ek olarak, JustSwap’ın işlem hacmi ilk 19 saatte 10 milyon dolara ulaştı.

Protokolün ilk rakamları olumlu olsa da kripto camiasından eleştiri geldi. Primitive Crypto’nun kurucu ortağı Dovey Wan, özellikle TRON platformunu ve CEO’sunu hedef alarak potansiyel yatırımcılara uyarıda bulundu. Wan, Sun’dan dolandırıcı olarak bahsetti.

Wan ayrıca, kripto topluluğunu JustSwap protokolünü kullanarak olası dolandırıcılıklar konusunda uyardı. Aşağıdaki resmi paylaşan Wan, yatırım riski oluşturabilecek sahte tokenlerin listelendiğini iddia etti. Resimde görülebileceği gibi, bu sahte yatırımların çoğu, Ethereum’un DeFi üzerindeki YAM, LINK, YFI gibi popüler tokenları taklit etmeye çalışıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu