Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Tron’un %20 artması neden yükseliş trendinin başlangıcı?

Sponsorlu İçerik

Tron (TRX)‘un yüzde 20 artması neden yükseliş trendinin başlangıcı? Bitcoin ve çoğu altcoin yükselmeye başladı. Piyasa değerine göre ilk 100’de yer alan üst düzey altcoin’ler de büyük yükselişler gördü. Ancak, Tron ve Litecoin gibi birkaç üst düzey altcoin geride kaldı.

Grafik desenleri, büyük kırılmalar öncesinde diğer altcoin’ler ile benzer fiyat hareketleri gösterdi. Son olarak, Tron aynı şeyi takip etti ve bu hafta %20 yükseldi. Göstergeler kırılmayı doğruluyor ve potansiyel olarak kripto paranın yükseliş trendinin daha yeni başladığının sinyalini veriyor. Tron buradan tırmanmaya ve altcoin alanının geri kalanına yetişmeye devam edecek mi?

Tron en çok kazındıran altcoin oldu

Tron, diğer birçok üst düzey altcoin gibi 2017’deki boğanın en büyük kazananlarından biriydi. Justin Sun’ın liderliğindeki kripto para, kripto topluluğu tarafından hem seviliyor hem de nefret ediliyor. Ancak, tek bir ayda aniden %15.000 yükseldiğinde yatırımcıları şok etti.

TRX, 1 kuruşun altından en yüksek 30 centin üzerine çıktı. Tüm altcoin’ler gibi Tron da 2017 boğa sezonu sonunda %90 oranında düştü.

Kara Perşembe çöküşünden bu yana, Tron neredeyse 3 cente geri döndü. Ancak, tüm zamanların en yüksek fiyatına dönmesi için hala uzun bir yolu var.

Tron bu hafta %20’lik bir yükselişin ardından, daha uzun bir iyileşme için hazırlanıyor olabilir. Ve bir trend ölçüm aracı bu teoriyi destekliyor.

Ortalama yön endeksi altcoin’in yükseliş trendine işaret ediyor

Acımasız satış ve daha da kötü hisler Tron’un düşmesine neden oldu. Ancak pozitiflik ve karlar kripto piyasasına büyük bir şekilde döndükçe, Tron, XRP ve diğer geciken altcoin’ler bile performans göstermeye başlıyor.

Kripto para piyasası bir bütün olarak 2020’de %80’in üzerinde artış gösterdi ve Google’da bir kez daha yükseliş eğilimi göstermeye başladı.

Ortalama Yön Endeksine (ADX) göre, pozitif ivme ve yükseliş şimdi Tron’a yayılıyor. Trend gücü ölçüm göstergesi, trendlerin 20 veya daha yüksek bir seviyeye ulaştıklarında devam edecek kadar güçlü hale geldiğini söylüyor.

Kara Perşembe öncesinde, Tron benzer bir seviyede işlem görüyor olsa da, ADX ivmeyi desteklemeye hazır değildi. Kırmızı çizginin üzerinden geçen yeşil Yönlü Hareket Göstergesinin gösterdiği gibi boğalar o zamandan beri kontrolü yeniden kazandılar.

tron trend donusu ve adx gostergesi

Siyah çizgi, ADX’in kendisini temsil ediyor. 20 kilit seviyesinin üzerine çıkıyor ve yükselmeye hazırlanıyor. Yükseliş trendi artarken, yüksek zaman dilimi direncine nüfuz ediliyor. Bu da direncin yakında kırılacağını ve Tron’un daha da yükseleceğini gösteriyor.

Ne kadar yükseğe çıkacağını kimse tahmin edemez. Kripto para, yaklaşık 10 cent ile başa çıkmak için direnç gösterecek. Ardından yine eski tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Tron bu seviyeleri kırabilirse, yeni bir rekor kırması mümkün.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu