Altcoin HaberleriDiğerleriSon Dakika

Tron’a Şok Şuçlama!

Sponsorlu İçerik

Profesyonel oyun organizasyonu Mazer Gaming, TRON Vakfı ve WINk‘i sözleşmeye bağlı sponsorluk yükümlülüklerini yerine getirmemekle suçladı. 

Ağustos ayında Mazer Gaming, TRON Vakfı ve WINk ile WINk logosunu formalarına yerleştirmeyi ve organizasyonları sosyal medya yayınlarına eklemeyi içeren 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Buna karşılık, Mazer Gaming’in her ayın ilk günü 60.000 TRX ödeme alması ve sponsorluk süresince toplam 720.000 TRX ödemesi alması gerekiyordu.

Ancak Mazer yazılarında, oyun grubu WINk ve TRON logosunu içeren resmi formalar yaptıktan sonra bile TRON Vakfı’nın Eylül ödemesini durdurduğunu iddia ediyor. Bir dizi e-posta ve metin ekran görüntüsünde kaydedilen birden fazla iletişim girişimine rağmen, Mazer Gaming organizasyonu henüz beklenen ödemeleri almadığını iddia ediyor.

”Gerçekten hayal kırıklığına uğradığımız şey, bu onlar için çok para değil. Gerçekten değil. Ayda 60.000 TRX, günlük ne kadar paraya sahip oldukları ve ne kadar para kazandıkları ile karşılaştırıldığında bir tuzaktır.”

WINk, Mazer Gaming’e 25 Aralık’ta Medium’da yayınlanan açık bir mektupla yanıt verdi ve oyun organizasyonunun forma logolarıyla ilgili sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmediğini ve her iki tarafın da sponsorluğu sona erdirmeyi karşılıklı olarak kabul ettiğini iddia etti.  

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu