Altcoin HaberleriDiğerleriManşet
Trend

Üç DeFi token’ı kripto balinalarının dikkatini çekti

Sponsorlu İçerik

Üç DeFi token’ı kripto balinalarının dikkatini çekmeyi başardı. Lihtenştayn merkezli Crypto Research Report’un yeni analizi, kripto balinaların aktif olarak üç altcoin biriktirdiğini gösteriyor.

Araştırma şirketinden Demelza Hays, merkezsiz finans (DeFi) token’larından üçünün kripto balinalarının ilgisini çektiğini açıkladı. Bunlar; Aave (LEND), Ren (REN) ve Kyber Network (KNC).

“Son 30 gün içinde, en iyi 100 KNC balinanın bakiyesi toplam 30.6 milyon KNC arttı (haberimizin yayına girdiği sırada – 48.1 milyon dolar). Aynı zaman diliminde, ilk 100 LEND balinası çantalarına ek 39.6 milyon LEND (haberimizin yayına girdiği sırada – 10.1 milyon dolar) biriktirdi. İlk 100 REN balinası ise 5.3 milyon REN ekledi.”

Hays, ilk 100 LEND, REN ve KNC balinasının bakiyesindeki artışın yüksek yatırımcı iyimserliğini gösterirken birikim evresine işaret ettiğini söyledi. Bu üç DeFi varlığının değerini arttıran sadece balinalar değil. Hays, LEND, REN ve KNC’nin perakende yatırımcıların da dikkatini çektiğini açıkladı.

“Ayın başlangıcından bu yana, 1000 REN ve daha fazla adres sayısı 550 arttı. 1000 LEND ve daha fazla adres sayısı 100’den fazla artış kaydetti. KNC’ye sahip olan adres sayısı ek olarak 150 arttı.”

Hays, balinaların ve perakende yatırımcı davranışlarının LEND, REN ve KNC’nin yükseliş eğiliminin devam etmesine işaret ettiğini belirtti. Ayrıca, varlıklarını tutarak satış baskısını hafifleteceğini söyledi.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu