Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain, 130 şirketten oluşan Çin ittifakına katıldı

Sponsorlu İçerik

VeChain, Çin Halk Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı sponsorluğundaki Çin Hayvan Sağlığı ve Gıda Güvenliği İttifakına konsey üyesi olarak katıldı.

VeChain Vakfı, konsey üyesi olarak Çin Hayvan Sağlığı ve Gıda Güvenliği İttifakına (CAFA) katıldı. Sonuç olarak VeChain, ittifaktaki tek halka açık Blockchain teknolojisi sağlayıcısı ve konsey üyelerine teknik ve altyapı desteği sağlayacak. CAFA, 130 Çinli şirketten oluşuyor.

Üyeler, süpermarketler, yiyecek ve içecek üreticileri, e-ticaret platformlarının yanı sıra CTI endüstrisindeki oyuncular, araştırma laboratuvarları, tarım ve hayvan malzemeleri tedarikçileri dahil olmak üzere gıda endüstrisindeki büyük şirketlerden oluşuyor. Üyeler arasında, Starbucks, McDonald’s ve Walmart’ın Çin yan kuruluşları da yer alıyor.

CAFA’nın, doğrudan Çin Tarım Bakanlığı tarafından başlatılan Çin Ulusal Tarım Bilimi Teknoloji İnovasyon İttifakına rapor veren, hükümet destekli bir kuruluş olması da dikkate değer. İttifakın amacı hükümeti, endüstri derneklerini, üretim şirketlerini ve gıda sektöründeki araştırma enstitülerini birbirine bağlayan güvenilir bir platform oluşturmak.

VeChain, CAFA’nın konsey üyesi olarak, tüm ülke genelinde çiftlikten masaya izlenebilirlik sistemi kurmayı planlıyor. Bu amaçla VeChain Vakfı, VeChain ToolChain ™ ‘i CAFA üyelerinin kullanımına sunacak.

VeChain, CAFA’nın kuruluşundan bu yana VeChain ToolChain ™ kullanıcısı olarak ilk ittifak üyesini çoktan dahil etti ve daha fazla şirketin katılması bekleniyor. Walmart Çin, Gıda İzlenebilirlik Platformu ve Foodgates için zaten ToolChain ™ ‘i kullanıyor. VeChain Vakfı, CAFA’ya konsey üyesi olarak katılarak, bireysel olarak özel ilişkiler kurmak zorunda kalmadan yüzlerce başka şirkete ulaşmayı umuyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu