Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain, Covid-19’un ekomiye etkisi hakkında rapor yayınladı

Sponsorlu İçerik

VeChain Vakfı, coronavirüsün (COVID-19) yayılmasının küresel ekonomi ve iş faaliyetleri üzerindeki etkisini vurgulayan bir rapor yayınladı. Yürütme komitesi kurulu, coronavirüsün kontrol altına alınana kadar VeChain 2020 zirvesini askıya almaya karar verdi.

Coronavirüsün genişlemesinin geleneksel finansal piyasalar ve kripto para birimleri üzerindeki etkisi oldukça olumsuz oldu. Salgının neden olduğu belirsizlik nedeniyle VeChain Vakfı topluma ve yatırımcılarına aldığı kararları yayınlamaya karar verdi.

VeChain Vakfı, olumsuz koşullara rağmen “çalışmaya devam ettiklerini” belirtti. Büyük bir işbirliği ve sayısallaştırma çabasıyla VeChain verimliliğini aktif tutmayı başardıklarını açıkladı.

VeChain Vakfı:

”Temel altyapıyı geliştirmeye ve VeChain ToolChain’in yeni bir versiyonu da dahil olmak üzere iş modelimizin kritik unsurlarına iyileştirmeler yapmaya odaklandık.”

COVID-19 VeChain’i Nasıl Etkiledi?

VeChain Vakfı, COVID-19’un benzeri görülmemiş zorluklar getirdiğini kabul ediyor. Bunlardan biri, toplantıların askıya alınması, proje geliştirme ve kısa vadede ilerleyişini yavaşlatan diğer faaliyetler. Ancak VeChain, mevcut acil durum nedeniyle hiçbir projenin iptal edilmediğini, toplumuna ve yatırımcılarına güvence verdi.

VeChain Vakfı:

”Bununla birlikte, mevcut durumun küresel ekonomi üzerinde daha büyük ve uzun süreli etkiye neden olup olmayacağı hala belirsiz. Gelişimi yakından takip edip dikkatle değerlendireceğiz. VeChain ekosisteminin uzun vadeli sürdürülebilir gelişimi uğruna olası herhangi bir küresel ekonomik durgunluğa hazırlanmak için bu yönetimi iç yönetim ve kaynak optimizasyonu için daha fazla zaman harcamak üzere kullanacağız. Küresel kısıtlamalar kaldırıldıktan sonra ilerleme tam hızda devam edecek.”

Bununla birlikte, yönlendirme komitesi kurulu VeChain Zirvesi 2020‘yi ertelemeye karar verdi. Etkinlik “coronavirüs salgını kontrol altına alınana kadar” ertelenecek.

Öte yandan VeChain Vakfı, BaaS platformu olan VeChain ToolChain‘i gündeme getirdi. Platform, işletme sahiplerinin şirketlerinin mevcut süreçlerini VeChainThor Blockchain‘ine entegre etmelerini sağlamak için 2019 yılında tanıtıldı. Bu süreçlerde şeffaflığı kolaylaştırıyor. Ayrıca, şirketler VeChainThor Blockchain‘inde güvenli bir şekilde saklanan verilerden para kazanmanın yenilikçi yollarını bulabilirler.

BaaS platformu, VeChain Vakfı tarafından belirtildiği gibi VeChain ToolChain‘in mevcut özelliklerinde iki önemli iyileştirme ile premium bir platform. İlk olarak VeChain Vakfı, küçülmeye izin veren Process Builder‘ı başlattı.

Platform aynı zamanda işletme sahiplerinin ve servis sağlayıcıların bağlantıda kalmasını sağlıyor. BaaS kullanıcıları DNV GL, PwC ve Deloitte danışmanlık firmalarının hizmetlerine erişebilecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu