Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain, Dünya Yapay Zeka Konferansına Katılacak

Sponsorlu İçerik

VeChain, 2020 Dünya Yapay Zeka Konferansı’nda açılış konuşmasını yapacak. VeChain’in konferansta tarih yazması bekleniyor.

VeChain, Şanghay Halk Hükümeti tarafından düzenlenen Dünya Yapay Zeka Konferansı’na katılacak. Dünya Yapay Zeka Konferansı, türünün en büyük konferanslarından biri. VeChain’in “Geleceği Blockchainize Et, Ekonomiyi Güçlendir” başlıklı konferansta ilk Blockchain teknolojisi oturumunu açarak tarih yazması bekleniyor.

VeChain açılış konuşmasını yapacak

Konferansın 9 Temmuz 2020 – 11 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Konferans, sosyal mesafe politikaları ve COVID-19 salgınıyla bağlantılı sınırların kapatılması nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Hızlı yükselen Yapay Zekayı bir sonraki endüstriyel dönüşüm turuna ve küresel ekonominin devrimine entegre ederek Blockchain teknolojisi ile kullanılması ortak bir konu haline geldi. Bazı ülkeler ve endüstriler, Blockchain’in talimatları uygulamak için mükemmel bir şekilde tasarlanmış robotları yükseltme vizyonuna katkıda bulunacağını savunuyor.

VeChain, Blockchain dağıtımı, çeşitli iş senaryosunun kullanımı ve mevcut başarılı kullanıcıların raporlarına göre entegrasyonundaki deneyimlerini sunacak. VeChain birincil olarak, Blockchain teknolojisini dünyaya bağlama misyonuna sahip. Bunu IoT entegrasyonu, sağlam bir ekonomik model ve kapsamlı bir yönetişim yapısı sağlayarak yapıyor. VeChain, gönderimlerinin Blockchain altyapısını ve teknolojisini tüm dünyaya sergilediği için konferansa katılanların mükemmel bir şekilde dinleneceğine ve muhtemelen hayran olacağına inanıyor.

Küresel ekonomi, COVID-19 salgını tarafından büyük bir darbe aldı. Ekonominin yeniden ayağa kalkmasıyla ilgili birçok endişeler hala devam ediyor. Süreci hızlandırma yollarının bir parçası olarak, toplantı ekonominin patlaması için büyük bir güç olarak görülen Blockchain’e odaklanacak. Bunun nasıl yapılacağı üzerine tartışmaya açılacak. VeChain, bu durumda, Blockchain’in bir araç olarak kullanılması sayesinde, gerçek dünya uygulamasının öncüleri olarak görüldüğü için oturumu açacak.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu