Altcoin HaberleriDiğerleri

VeChain tabanlı çözüm denizcilik endüstrisine tanıtıldı

Sponsorlu İçerik

VeChain’in ortağı DNV GL, coronavirüs risklerini yönetmek için denizcilik endüstrisinde My Care çözümünü uygulamaya başladı.

DNV GL, gemilerde coronavirüs enfeksiyonu (COVID-19) riskini yönetmek için VeChainThor Blockchain tabanlı çözümü My Care uygulamasına başladı. Yapılan basın açıklamasına göre DNV GL, coronavirüs salgınının denizcilik endüstrisi üzerindeki etkisini azaltmak için yeni yaklaşımlar gerektirdiğine inanıyor. Ayrıca, çözüm her sektöre uygulanabilir.

Açıklamaya göre My Care, hastanelerde enfeksiyon riskini değerlendirmek için DNV GL tarafından kullanılan yaklaşımdan kaynaklanıyor. Çözüm, DNV GL’nin çeşitli standartlarını, uygulamalarını ve yönetim sistemlerini birleştirerek My Care uygulamasının müşterilerin ve paydaşların QR kodunu taramasını gerektiriyor. My Care daha sonra genel VeChainThor Blockchain’inde saklanan DNV GL değerlendirme bildirimini açıyor.

DNV GL, operasyonlarını yeniden açmak isteyen denizciler için My Care hastalığa karşı nelerin hazırlandığını gösteriyor ve kayıt altına alıyor. Buna ek olarak, My Care, uzun vadede bir işletmenin esnekliğinde kalıcı değişiklikler sağlayabilecek bir çözüm olabilir. Bu bağlamda DNV GL’nin İş Güvencesi CEO’su Luca Crisciotti’nin yaptığı açıklama;

”Enfeksiyon riskini önleme ve azaltma çabalarının aktif iletişimi, şirketlerin yolcularını hem de çalışanların ve diğer paydaşların güvenini geri kazanmasına yardımcı olabilir. Tüm My Care değerlendirmeleri, örneğin çevrimiçi olarak veya gemilerde gösterilebilecek ve daha fazla bilgi paylaşabileceğiniz özel bir güven işareti ile sonuçlanır.”

İşlemleri yeniden başlatmak için ilk adımda, bir müşteri enfeksiyon önleme tedbirlerinin My Care ile ne kadar etkili olduğunu değerlendirebilir. Daha sonra, bir şirket uygulamayı, önlemlerinin ulaştığı olgunluk seviyesini ölçmek için kullanabilir. Bu onlara enfeksiyon riskini azaltmak ve bu uzun vadeli senaryolara karşı direnç geliştirmelerine yardımcı olmak için uyguladıkları süreçleri anlamalarını sağlayacaktır. DNV GL’nin deniz sektörü CEO’su Knut Ørbeck-Nilssen şunları söyledi:

”Salgın, operasyonları yeniden açmak ve güvenilir bir şekilde sürdürmek için hazır olmaları işletmeler üzerinde büyük bir baskı yarattı. Denizcilik endüstrisi farklı değil. My Care, DNV GL’nin yenilikçilik için sağlık ve diğer sektörlerdeki mevcut uzmanlığından ve deneyiminden nasıl yararlanmaya devam ettiğinin bir başka örneğidir.

Açıklamaya göre, Finlandiya kruvaziyer ve feribot şirketi Viking Line, 6 terminali ve 7 gemiyi kapsayan My Care uygulaması ile değerlendirmesini ilk tamamlayan oldu.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu