Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Dev otel zinciri, VeChain tabanlı uygulamayı kullanacak

Sponsorlu İçerik

Uluslararası InterContinental Hotel Group, VeChain ve DNV GL’nin Blockchain uygulaması MyCare‘i kullanmaya başlayacak.

Uluslararası holding InterContinental Hotel Group (IHG) VeChainThor Blockchain’ine dayalı MyCare‘i kullanmaya başlayacak. VeChain ve DNV GL ile geliştirilen uygulama, konuklara ve çalışanlara sağlık sertifikaları oluşturmak için kullanılacak. Bu şekilde holding, korona virüs pandemisinden enfeksiyon riskini azaltmaya çalışacak.

InterContinental Hotel Group, 100’den fazla ülkedeki 5.656 otelindeki yaklaşık 842.700 odasıyla otel endüstrisinde gerçek bir dev. 2019 için yaklaşık 4 milyar dolar gelir bildirdi.

MyCare, COVID-19 enfeksiyon riskini belgelemek, verileri yönetmek ve güvenli bir şekilde saklamak için kullanılıyor. Uygulama, VeChain ToolChain Baas platformunu kullanıyor. MyCare ile verilen sertifikalar, IHG’nin pandemi sırasındaki katı düzenlemeler de çalışmaya devam etmesini sağlayacak.

MyCare, Şanghay eyalet hükümetinin daha sorumlu ve çevre dostu bir toplumu teşvik etme girişimine yanıt olarak tasarlandı. Bu nedenle, Şanghay hükümeti yerel yaşamın çeşitli alanlarına Blockchain teknolojisini uygulamaya başladı. Yerel haber medyasına göre, bu uygulamaların çoğu insanların sağlığını ve yaşamlarını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu