Altcoin HaberleriDiğerleri

VeChain’in sosyal metrikleri hızla artıyor

Sponsorlu İçerik

VeChain, çok çeşitli endüstrilerde kullanıldığını kanıtladıktan sonra tekrar gündeme geldi. VeChain‘in arkasındaki şirket yeni bir ortaklık kurdukça token’ın fiyatı da yükseliyor.

LunarCRUSH verilerine göre VeChain’in sosyal katılım faaliyeti son iki aydır sürekli artıyor. Firma, bu temel metrik üzerinde, daha yüksek fiyatlara eşit olarak bir dizi artış kaydetti.

LunarCRUSH, çeşitli metrikleri kullanarak sosyal medya etkileşim derinliğini dikkate alıyor. Bunlar arasında favoriler, beğeniler, yorumlar, yanıtlar, retweetler, alıntılar yer alıyor. Bu veriler analiz edilerek, firma bir topluluğun belirli bir dijital varlık etrafında ne kadar meşgul olduğunu belirliyor.

VET‘in sosyal katılım metriklerindeki ilk önemli artış 7 Nisan’da gerçekleşti ve yalnızca o gün 2.2 milyondan fazla katılım oldu. 28 Mayıs’ta, altcoin çevresindeki sosyal aktivite hızla yükseldi ve 4.4 milyondan fazla katılım kaydetti. Daha da önemlisi, tüm sosyal etkileşimlerin yaklaşık %78’i son 24 saatte yükseldi.

Başka bir veri sağlayıcı olan TIE, VeChain topluluğundaki yüksek düzeyde katılımın bir odak noktasıyla ilişkili olduğunu ortaya koydu.

Dünyanın en büyük ilaç şirketlerinden biri olan Bayer, Çin’deki yan kuruluşunun VeChainThor teknolojisiyle desteklenen CSecure adlı bir ilaç izlenebilirlik, izleme, güvenlik ve denetim çözümü geliştirdiğini açıkladı. Blockchain teknolojisinin değişmezliği nedeniyle, yeni platform Çin’i etkileyen yanlış belgelenmiş aşılarla ilgili bir dizi skandalla mücadele etmeyi planlıyor.

VeChain Vakfı, izlenebilirlik çözümü ile çok çeşitli endüstrilere dokunarak token’ının faydasını genişletmeye devam ederken, VET fiyatı da yükseliyor. VET geçen ay %100’den fazla arttı.

Zincir üstü veriler yükselişi destekliyor

Bitcoin‘in dakikalar içinde 1.000 dolar düştüğünü gösteren son pazar çöküşüne rağmen VeChain hızlı bir şekilde iyileşen birkaç altcoin’den biri oldu. VET’in keskin toparlanması, yükseliş trendinin devam etmesi için son derece olumlu.

Santiment’in zincir üstü hacim endeksi bu iyimser görünüme güveniyor. Bu gösterge, son birkaç hafta içinde görülen yükselişi destekleyerek VET‘in fiyatı ile birlikte artmakta. Zincirdeki hacim artmaya devam ederse, VeChain daha da yükselebilir.

IntoTheBlock’un “Paranın Global Girişi / Çıkışı” modeli, VeChain‘in yeni yıllık en yüksek seviyelere ulaşması için öncelikle 0.0077 dolar civarındaki genel direncin kırılması gerektiğini gösteriyor. VET bu engelini aşarsa, bir sonraki önemli direnci olan 0.009 doları test edebilir, çünkü aralarında herhangi bir engel yok.

Bu nedenle, 0.008- 0.0097 dolar bölgesi büyük bir tedarik alanı, çünkü 1.600’den fazla adres bu fiyat seviyesi etrafında 23 milyondan fazla VET satın aldı.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu