Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Veriler, Chainlink Ağının Katlanarak Büyüdüğünü Gösteriyor

Sponsorlu İçerik

Chainlink ağı, IntoTheBlock verilerine göre hızla büyüyor. Her gün daha fazla adres oluşturuluyor ve kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor. LINK etrafındaki pozitiflik, tüm sosyal medya platformlarında da görülüyor, bu da daha fazla fiyat artışının işareti olabilir.

Chainlink‘in son birkaç gün içinde yaşadığı ciddi gerilemeye rağmen, piyasa katılımcılarının gösterdiği ilgi artmaya devam ediyor. IntoTheBlock’a göre, geçen hafta günde toplam ortalama 1.480 yeni adres oluşturuldu. Chainlink’in ağı, son 7 gün içinde 4300 adrese ulaştı ve LINK‘i uzun süre tutan adreslerin sayısında da benzer bir davranış görülebilir.

IntoTheBlock’un Zamana Göre Sahip Olma istatistiksel modeli, 1 yıldan uzun süre bir varlığa sahip olan adresleri “hodlers” olarak tanımlar. 1 ila 12 ay elde tutma süresine sahip olanları “kruvazör” ve 1 aydan daha kısa bir süre sahip olanları “trader” olarak tanımlıyor.

Bu göstergeye dayanarak, toplam adreslerin %20’sinden fazlasını elinde tutan 20.000’den fazla Chainlink hodler var. Tüm adreslerin %63.72’si kripto parayı 1 ila 12 ay arasında tuttukları için kruvazör olarak kabul ediliyor. Ağa giren ve aktif olarak LINK ticareti yapan yeni adresler 16.000’den fazla ve yalnızca %16.27’yi temsil ediyor.

Topluluk Daha Fazla İlgi Görüyor

Yatırımcıların LINK‘i iyi bir yatırım aracı olarak ortaya koyduğu güven sosyal medyadan da algılanabilir. Topluluk katılımı metriklerinin geçen ay içinde hızla arttığı görülürken, Chainlink topluluğu zamanla daha fazla sosyal etkileşime giriyor.

Kripto para veri platformu LunarCRUSH’a göre, Chainlink’in sosyal katılımı Şubat ayının başından beri patlamış gibi görünüyor. Kaliforniya merkezli şirket, LINK’in topluluk katılımının ilk olarak 3 Şubat’ta yükseldiğini ve yalnızca o gün 5.7 milyondan fazla katılımcının ortaya çıktığını açıkladı.

Bununla birlikte, 16 gün sonra bu kripto paranın sosyal katılımcı sayısının 27 milyonu geçtiğini duyurdu.

LunarCRUSH, tüm sosyal paylaşımlarda topluluk etkileşiminin derinliğini değerlendirir. Bunlar arasında sık kullanılanlar, beğeniler, yorumlar, yanıtlar, retweetler, teklifler, paylaşımlar ve diğer metrikler bulunur. Şirket, topluluk analizleri ve metriklerin, bir topluluğun belirli bir kripto paranın etrafında ne kadar meşgul olduğunu belirlemeye yardımcı olduğuna inanıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu