Altcoin HaberleriDiğerleri

VET Ödemeleri Yakında WooCommerce Mağazalarında Olacak!

Sponsorlu İçerik

Sanatçıların VeChain üzerine inşa edilmiş benzersiz tokenler oluşturmalarına izin veren dijital bir pazar, WooCommerce‘deki satıcıların fiat para birimlerini VET‘e dönüştürmelerini sağlayan bir Thor eklentisi olan ThorCommerce‘i tanıttı.

VeriArti, Fiat’tan VET’e ThorCommerce ile Tanıtıyor

WooCommerce platformundaki 4 milyondan fazla satıcı, VeChain ağının yerel kripto para birimi olan VET ile ödemeleri sorunsuz bir şekilde kabul edebilecek.

Sanat ve koleksiyon odaklı dijital bir pazar olan VeriArti, herhangi bir WooCommerce satıcısının VET kabul etmesini sağlayan bir eklenti oluşturdu.

Thor blok zincirine dayanan VeriArti, kullanıcıların platformun Non-Fungible tokenini (NFT), VET ile satın alma seçeneği sunmaya çalışıyor.

Şirket, resmi olarak kullanıcıların herhangi bir WooCommerce mağazasına entegre edebilecekleri VET dönüşüm aracına otomatik olarak uyan ThorCommerce V.1‘i tanıttı.

Eklenti, satıcıların VET ile ödeme kabul etmesine izin veriyor. Satıcının, VET adresi ve QR kodu ödeme sayfasında görüntüleniyor ve müşterilerin sipariş durumu WooCommerce mağazasında otomatik olarak güncelleniyor.

Satıcılar, aynı zamanda VET işlemlerinden kar etmek isteyip istemediklerine karar verebilecekler. Fiat maliyetleriyle ilgili VET yüzdesini ayarlayabilecekler. Bu şekilde, satıcılar VET ile ödeme yapan kullanıcılara indirimler sunmayı seçebilirler.

ThorCommerce eklentisi WordPress deposuna yüklendi ve hafta sonuna kadar aktif olması planlanıyor. Şirket, VeThor (VTHO) token ödemelerin eklentinin V.2’sinde etkinleştirileceğini söyledi. Şirket, kullanımının ücretsiz olacağını duyurdu.

Platform için kripto para ödeme eklentileri ve ortaklıklarının sayısı artmaya devam ettiğinden WooCommerce satıcıları artık 50‘den fazla farklı kripto para birimini ve stabilcoinleri kabul edebilecekler.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu