Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Weiss Ratings’e göre bu kripto para 5 kat yükselecek

Sponsorlu İçerik

Kripto derecelendirme şirketi Weiss Ratings, Chainlink (LINK)’in fiyatının, yaklaşan benimsenme dalgası nedeniyle mevcut değerinin yaklaşık beş katına çıkacağını tahmin ediyor.

Chainlink, geleneksel işletmelerin verilerini Blockchain‘e kolayca entegre etmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Weiss Ratings‘e göre, bu iş modeli kripto para birinin talep artışına neden olacak.

İcra başkanı Sergey Nazarov ve baş teknoloji sorumlusu Steve Ellis liderliğindeki Chainlink, akıllı sözleşmelerin karmaşık dijital anlaşmaları kolaylaştırmak için harici veri akışlarına ve ödemeler de dahil olmak üzere gerçek dünyadaki olaylara sorunsuz ve güvenli bir şekilde bağlanabilmesi için geliştirdi.

Weiss Ratings analistleri Bruce Ng ve Juan Villaverde‘ye göre, şu anda piyasa değerine göre 14. en büyük kripto para olan Chainlink’in yerel kripto para birimi LINK’in değeri, akıllı sözleşmelere yönelik artan taleple birlikte artacak.

Weiss Ratings, Google’ın Chainlink’i ve platformun Synthetix, Compound ve Aave dahil olmak üzere şu anki ortaklıklar listesini kullanacağının bir işareti olarak kullanım alanının genişleyeceğini belirtti.

“Tüm bu işlemleri dikkate alarak, LINK’in 20 dolara kadar çıkacağını düşünüyoruz. Bu bugünki fiyattan beş kat daha fazla. Yatırımcılar LINK’i radarlarında tutacak kadar akıllı.”

Chainlink, 2020’ye 1.82 dolardan başladı ve şimdiki fiyatı olan 4.38 dolara yükseldi (%144 artış).

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu