Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

XLM Airdrop’u Neden İptal Edildi?

Sponsorlu İçerik

Stellar ağının gelişmesini ve büyümesini desteklemek amacıyla 2014 yılında kurulan ve kar amacı gütmeyen Stellar Geliştirme Vakfı (SDF), ücretsiz grup mesajlaşma topluluğu ve dosya aktarma merkezi olan Keybase ile ortak olarak mesajlaşma platformunun kullanıcı tabanı arasında 20 ay boyunca 2.000.000.000 XLM dağıtmayı planladı.

Bunun amacı, yeni kullanıcıları Keybase‘ye getirmek ve SDF’nin CEO’su Denelle Dixon’un belirttiği gibi “gerçek insanların eline” geçirerek Lumens’in benimsenmesini genişletmeye yardımcı olmaktı.

Denelle Dixon:

“Tek yapmanız gereken, kimliği doğrulanmış bir Keybase hesabına sahip olmak.  XLM’niz, airdrop devam ettiği sürece her ay otomatik olarak cüzdanınızda görünecek.”

Keybase‘in paylaşımına göre, artık airdrop yapmayacaklarını belirtti. Karar, çok sayıda sahtekar üye kaydının, şirketlerin hesapları doğrulama kapasitesine etki eden airdrop programından yararlanmaya çalıştıktan sonra geldi.

Şimdiye kadar, yaklaşık 10.6 Milyon Dolar değerinde 200.000.000 XLM havaya uçtu. SDf, son 100.000.000 XLM‘yi, Keybase’in doğrulanmış kullanıcıları arasında gelecek hafta dağıtacak. Diğer herkes için kayıtlar kapalı.

Bu, firmalar tarafından vaat edilen 2.000.000.000 XLM‘nin sadece %15‘ini temsil ediyor. Ancak, programın başında da belirtildiği gibi, “SDF bu programın erken sona erdirme hakkını saklı tutuyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu