Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Yarım Milyondan Fazla Yayıncı, Brave’le BAT Kazanmak İstiyor

Sponsorlu İçerik

Kripto parayla çalışan Brave tarayıcısında artık 500.000’den fazla doğrulanmış yayıncı var. Kullanıcılardan Basic Attention Token (BAT) kazanmak istiyor.

İzleme platformu BATGrowth’un verilerine göre, onaylanmış Brave tarayıcı yayıncılarının sayısı lansmandan bu yana büyümeye devam ediyor. Şu anda, veriler Brave‘de kayıtlı 300.000’den fazla YouTube yayıncısı, 48.000’den fazla web sitesi, 59.000 Twitter yayıncısı, 44.900 Twitch yayıncısı ve 49.000’den fazla Reddit yayıncısı olduğunu gösteriyor. Tarayıcı ayrıca Vimeo ve GitHub’dan kayıtlı yayıncılara sahip ve SoundCloud’un da kaydolmasına izin veriyor.

Doğrulanmış yayıncılar arasında milyonlarca abonesi olan popüler YouTube kullanıcıları ve dünyanın en büyük web sitelerinden bazıları bulunuyor. Bunlara gizlilik merkezli arama motoru DuckDuckGo, Washington Post, Wikipedia ve TradingView de dahil.

Brave tarayıcısı, geçen ay COVID-19 salgını ve kısıtlamalar sırasında bir milyon kullanıcı ekledi. Büyümesi, TAP Network ile ortaklık kurduktan kısa bir süre sonra, kullanıcıların Xbox, PlayStation, Domino’s, Starbucks ve Uber dahil 250.000’den fazla markayla BAT‘ı “gerçek dünya ödülleri” için kullanmalarına izin verdi.

Tarayıcını, eski Mozilla CEO’su ve JavaScript yaratıcısı Brendan Eich tarafından oluşturuldu ve BAT ile kullanıcıları reklam görüntülemek için koruyan yenilikçi bir reklam modeline sahip.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu