Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Yearn.finance (YFI), yükselmeye devam edecek mi?

Sponsorlu İçerik

Yearn.finance, kripto para pazarındaki en güçlü ve en hızlı büyüyen DeFi protokollerinden biri oldu. Bu da, protokolün yönetim token’i YFI‘nin fiyatına yansıyor.

YFI, son birkaç hafta ve ay boyunca parabolik bir büyüme gördü. Kripto para birimi, sadece birkaç ay önce 1.000 doların çok altında işlem görüyordu ve bugün yaklaşık 39.000 dolara kadar yükseldi.

Bu hızlı yükselme, protokol çeşitli havuzlarına büyük miktarda varlık girişi gördükçe ortaya çıktı.

Analistler, teknik açıdan bakıldığında, YFI’nin yerel bir zirve oluşturuyor gibi göründüğüne dikkat çekiyorlar. Bu da, bir gecede yaşanan dalgalanmaların ardından bazı olumsuzlukların yakın olduğu anlamına gelebilir.

Yearn.finance (YFI) 38.800 dolara yükseldi

Yearn.finance şu anda pazardaki en büyük merkeziyetsiz finans protokollerinden biri ve platformda kilitli toplam değer (TVL) hızla 1 milyar dolara yaklaşıyor.

Protokol tarafından desteklenen çeşitli havuzlara devasa sermaye girişi, bu büyümeyi yönlendirdi. Ve yearn.finance hızla yield farming için en çok tercih edilen protokol haline geldi.

Bu büyüme, bir gecede neredeyse 39.000 dolara ulaşan YFI yönetim token’inin fiyatındaki parabolik bir artış ile sonuçlandı.

Haberimizin hazırlandığı sırada ise, YFI 33.400 dolardan işlem görüyordu. Bu, sadece birkaç gün önce belirlenen haftalık 12.000 dolarlık düşük seviyelerden büyük bir artışa işaret ediyor.

Analist: YFI yerel bir zirve oluşturabilir

Analist Cheds, yearn.finance yönetim token’inin, 40.000 doların hemen altındaki reddedilme nedeniyle yerel bir zirve oluşturabileceğini açıkladı. Bu fikri desteklemek için, reddedilmenin onu 20 günlük hareketli ortalamanın altına ittiğini belirtti.

“YFI, 1 saat yerel zirvede gibi görünüyor, MA 20 ihlaline dikkat edin.”

YFI’nın yükseliş eğilimi kısa vadede biraz aşırı ısınmış olsa da, toplu DeFi sektörü üzerindeki artan hakimiyeti, orta vadede büyüme için önemli bir alana sahip olduğunu gösteriyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu