Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

YFI grafiğinde dikkat çeken yükseliş modeli ortaya çıktı!

Sponsorlu İçerik

YFI rekor seviyesinin %25 altında işlem görüyor ve bugünkü yükselişin ardından dikkate alması gereken ilginç bir yükseliş eğilimi ortaya çıktı. Bu, YFI fiyatının önümüzdeki günlerde yükselmeye devam edeceğini gösteren bir teknik gösterge olan Golden Cross’dur. Model, bir varlığın kısa vadeli hareketli ortalaması, uzun vadeli hareketli ortalamasının üzerine çıktığında ortaya çıkar.

Hareketli ortalamaların (MA) zaman dilimine bağlı olarak, Golden Gross hem gecikmeli hem de önde gelen bir gösterge olabilir.

YFI, bugün dört saatlik grafiğinde 20 dönemlik MA ile 50 dönemlik MA arasında yükseliş eğilimi gösterdi. Bu, MA’nın daha kısa zaman dilimleri için öncü bir gösterge olarak hizmet etti ve YFI’nin dolar bazında önümüzdeki günlerde daha da yükselebileceğine işaret ediyor.

Yükseliş göstergesine karşı YFI, Göreceli Güç Endeksi’nde potansiyel olarak düşüş eğilimi gösteriyor. Token, artık sözde aşırı satın alma alanına girmeye yakın duruyor. Bu, özellikle token’in son 48 saatteki muazzam fiyat artışından sonra, aşırı değerli bir YFI bahanesiyle olumsuz bir düzeltme anlamına geliyor.

Yukarıdaki grafikte gösterildiği gibi YFI dolar karşısında %38 artarak 22.574 dolardan 31.170 dolara yükseldi. Bu yükseliş, kripto para piyasasında daha geniş bir toparlanma eğiliminin ardından geldi. DeFi odaklı platform Yearn Finance’ın tönetim token’i olan YFI, ana projesi etrafındaki aşırı spekülasyon nedeniyle ilk on kripto para biriminden daha iyi getiri sağladı.

YFI, bu yıl dolar karşısında %2.600’den fazla yükseldi.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu