Altcoin Haberleri

Dogecoin’den %55 artışla bir ATH daha!

Sponsorlu İçerik

Şaka amaçlı icat edilen kripto para birimi, tüm zamanların en yüksek seviyesini 0,69 dolardan yeniledi. Piyasa değeri 87 milyar doları aştı.

Sabah, Binance borsasındaki Dogecoin fiyatı ilk kez 0,69 dolara yükseldi. Türkiye saatiyle 10:30 itibarıyla altcoin 0,67 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz 24 saatte fiyatı %55 arttı. Varlığın piyasa değeri 87 milyar dolara ulaştı.

Bu yükseliş, Gemini kripto para borsası tarafından DOGE’nin eklenmesiyle gerçekleşti. Winklevoss kardeşler tarafından kurulan borsanın kullanıcıları Dogecoin alıp satabilecek veya depolayabilecekler. Daha sonra mobil ve web uygulamalarında DOGE‘ye erişim sağlanacak.

Ayrıca 3 Mayıs’ta, eToro ticaret platformu Dogecoin alım satımına başlama planlarını duyurdu. Karar, dijital paraya olan yüksek müşteri talebi nedeniyle verildi. Ve 4 Mayıs’ta, Bitfinex kripto borsası altcoinde margin trading (marj ticareti) işlemini başlattı.

Geçen hafta Tesla ve SpaceX başkanı Elon Musk, Twitter hesabında kripto para biriminden bir kez daha bahsetmişti. “Dogefather. SNL May 8 “- tweetiyle milyarder, şarkıcı Miley Cyrus ile 8 Mayıs’ta ev sahipliği yapacağı Saturday Night Live‘ı böyle duyurmuştu. Musk‘ın Twitter’ında kripto para birimi ve diğer varlıklardan bahsetmesi, değerlerinin artarak yükselmesine neden oluyor.

Dogecoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Dogecoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu