Altcoin Haberleri

Eski ABD Haznedarı Ripple Yönetim Kuruluna Katıldı

Sponsorlu İçerik

Ripple, Rosa Humataotao Rios’un üst düzey bir pozisyona atandığını duyurdu. Eski GreenDot fintech şirketi çalışanı Christina Campbell da Ripple’ın CFO’su olarak görevi devralacak.

2009-2016 yılları arasında ABD Baş Haznedarı olarak görev yapan Rosa Humataotao Rios, Ripple‘ın yönetim kuruluna katıldı. Ayrıca, CFO görevini üstlenecek olan fintech şirketi GreenDot‘un eski çalışanı Christina Campbell da Ripple‘a katıldı.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Rios’un kamu ve özel sektördeki uzmanlığının altını çizdi. Ona göre tecrübesi, şirkete kripto para biriminin geleceğini belirleme konusunda paha biçilmez bir bakış açısı kazandıracak.

Açıklamada bulunan Rios:

“Blockchain ve kripto para birimi, gelecekteki küresel finansal sistemlerimizin omurgası olacak. Cryptocurrency nedir. Dalgalanma nasıl olur ”

43. ABD Haznedarı olarak Rosa Humataotao Rios, para ve madeni para üretimini denetledi, 4.000 çalışanı ve yıllık 5 milyar dolarlık bir bütçeyi yönetti. Aynı zamanda banknotlarda ilk kadın portresini başlattı ve Hazine’nin en yüksek onuru olan Hamilton Ödülü’nü aldı.

Daha önce, Ripple‘ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı mahkemede zafer kazanması durumunda halka açık bir şirket olmayı planladığı biliniyordu. Düzenleyici ayrıca XRP token sahiplerini Ripple’a müdahale etmek için yasal işlem yapmakla tehdit etti.

Ripple ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Ripple (XRP) Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu