Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Analist: Ethereum, bu yıl dört kat artacak!

Sponsorlu İçerik

10 Mayıs’tan bu yana, ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum, 180 dolarlık alan ile 200 dolarlık bölge arasında işlem görüyor.

Kripto para yatırımcısı Ryan Adams, Ethereum fiyatının gelecekte yükselmeye başlayacağını ve sonunda değer deposu seviyesine yükseleceğini düşünüyor. Bu arada, bir kripto para analisti ETH‘nin yıl sonuna kadar 790 dolara ulaşmasını bekliyor.

”Ethereum 2020 sonlarında 790 dolara ulaşacak”

Kripto para analisti Wolf, Ethereum‘un değerinin bu yıl neredeyse dört kat artacağını ve 2020 sonuna kadar 790 dolara ulaşacağını gösteren bir grafik paylaştı.

Grafikte, analist ETH‘nin Ocak ayında 130 dolar değerinde olduğu 2020’nin başlangıcından bu yana, düşen bir kama deseninden çıkarken fiyatın giderek arttığını gösteriyor.

Kripto para analisti Ethereum Jack, ikinci en büyük kripto paranın Eylül ayının sonuna kadar 490 dolara (0.0550 BTC) yükselmesini bekliyor. Ayrıca, analist ETH / BTC paritesinin Haziran sonuna kadar yaklaşık %50 artacağını ve 0.0350 BTC seviyesine ulaşacağını paylaştı.

”Ethereum kullanımı tüm zamanların en yüksek seviyesinde”

Kripto para yatırımcısı ve Mythos Capital’in kurucusu Ryan Adams, şu anda Ethereum‘un büyük ölçüde değersiz olduğunu söyledi.

Ethereum kullanımının şu an tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu ve ETH fiyatı bunu yakaladığında, ETH‘yi birçok kişinin Bitcoin de şu anda olduğuna inandığı gibi bir değer deposu yapacak seviyeye yükseleceğini kaydetti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu