Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Analistler Ethereum’un yükselişe hazır olduğunu açıkladılar

Sponsorlu İçerik

Bazı kripto para analistleri, Ethereum‘un temellerinin sağlam olduğu ve devamlı olarak gelişme gösterdiğinden dolayı yükseliş momentumunu geri kazanmak üzere olduğunu tahmin ediyorlar.

Kripto para analisti Crypto Mocho, Twitter’daki 123.000 takipçisine, Ethereum‘un 236 dolar civarında sağlam bir temel oluşturduğunu, bu bölgede güçlü bir satın alma olduğunu belirtti ve aşağıdaki grafiği paylaştı.

Kripto para analisti Crypto Michael‘de Crypto Mocho’nun tahminini destekliyor. Ancak analist Ethereum‘un yükselmeden önce kısa süreli geri çekilmesini, ancak Ağustos ayında 331 dolara kadar yükselmesini bekliyor.

Bu arada, analist Galaxy, Mayıs ayında önde gelen kripto para biriminin etkileyici performansından sonra bu ay Bitcoin ile birlikte Ethereum‘un arttığını belirtti ve tahminini açıkladı.

“BTC’nin 7 ay içinde en yüksek aylık kapanışı. Daha az bir şey beklemiyorum: Haziran ayında BTC 11.000 dolar, ETH 300 dolar.”

Yatırımcılar arasında Ethereum‘un yükseliş eğiliminde olduğuna dair açıklamalar, kripto para biriminin bir dizi zincirleme metriktekinin büyümesinin ortasında geliyor.

Kripto para veri platformu Glassnode, Ethereum‘u elinde bulunduran adres sayısının Mayıs ayında 72.25 milyonun üzerine çıktığını ve bu da yıllık bazda %144’ün üzerinde bir artışı temsil ettiğini bildirdi.

Glassnode kurucu ortağı Rafael Schultze Kraft, ikinci büyük kripto para biriminin kullanımının da hızla arttığını söyledi.

“Birden fazla ETH transferinde yer alan yeni adreslerin sayısı bu yıl önemli ölçüde arttı.”

Ethereum, haberimizin yayına girdiği sırada %2.40 artışla 244.39 dolardan işlem görüyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu