Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Avrupa’nın lideri Ethereum

Sponsorlu İçerik

Ethereum, Avrupa’daki Blockchain girişimleri arasında lider konumda. Londra ve Paris merkezli girişim sermayesi şirketi LeadBlock Partners, Ethereum‘un Avrupa’daki Blockchain girişimleri arasında bir numaralı seçenek olarak ortaya çıktığını açıkladı.

Leadblock, Ethereum, Hyperledger ve Corda‘nın bölgedeki en popüler üç Blockchain protokolü olduğunu söylüyor. Üçü de kurumsal Blockchain startup’ları tarafından kullanılan protokollerin %65’inden fazlasını temsil ediyor.

200’den fazla startup’tan oluşan anketten elde edilen verileri kullanan rapor, AB’de merkezi olmayan çözümler üzerinde çalışan kurumsal Blockchain girişimlerinin ve şirketlerin %27’sinin Ethereum’a bağlı olduğunu ortaya koyuyor. %20’si Hyperledger ve %16’sında Corda kullanıyor.

Ayrıca rapor, Blockchain protokollerinin uygunluğunun sektöre bağlı olduğunu göstermekte. Ethereum, gayrimenkul, sanat ve kültür sektöründeki firmalar için daha uygun. Çünkü, bu sektörlerdeki varlıkların tokenizasyonu çok sayıda kullanım durumu sunuyor.

Bu arada rapor, Hyperledger‘ın sağlık, gıda ve tarım endüstrilerinde üstün olduğunu, Corda‘nın ise finansal hizmetler endüstrisinde öne çıktığını belirtti. LeadBlock Partners, protokoller arasında birlikte çalışabilirliğin uzun vadede çok önemli olacağını belirtiyor.

Neden Blockchain?

Neden operasyonlarında Blockchain kullanmaya karar verdikleri sorulduğunda, startup’ların %40’ından fazlası teknolojinin maliyetleri azaltmalarına yardımcı olduğunu söyledi. Yaklaşık %30’u, Blockchain’in değişmez özelliğinin onları kripto para birimlerini destekleyen teknolojiyi kullanmaya ittiğini iddia etti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu