Ethereum Haberleri

Volatilitesine rağmen Balinalar ETH tutmaya devam ediyor

Sponsorlu İçerik

Ethereum, 405 milyar doları aşan piyasa değeri ile 3.500 doların üzerindeki seviyelerini yeniden kazandı. ETH, teknik grafikte yükseliş modeli oluşturdu ve 4.000 dolara doğru bir hareket bekliyor.

On-chain veri sağlayıcısı Santiment‘e göre, ETH fiyatı 3.200 doların altına düştükçe, Ethereum balinaları daha güçlü tutmaya devam etti. 10K’dan fazla ETH tutan Ethereum mega balina adreslerinde çok düşüş oldu. Öte yandan, 100-10K ETH tutan ETH balina adresleri üç yılın en düşük seviyesindeydi.

Ayrıca Ethereum yatırımcılar için en iyi seçim olmaya devam ediyor. Kaiko Research‘e göre, ETH/USD işlem paritesinin ortalama büyüklüğü geçen yıla göre ikiye katlandı. Raporda belirtilen detaylar:

“Geçen Mayıs ayından bu yana, LMAX Digital‘deki ortalama ticaret büyüklüğü sadece Bin dolardan 8 bin dolara fırladı. Bitstamp’ta 1,5 bin dolardan 7 bin dolara kadar. Kraken‘da 1 bin dolardan 6 bin dolara kadar. Ticaret boyutlarındaki artış Ethereum’un rekor kıran boğa koşusunun ortasında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.”

Ethereum DeFi, Binance’a karşı direnç gösteriyor

Messari Research, Pazartesi günkü satış düşüşüyle birlikte Ethereum tabanlı DeFi protokolü ve tokenleri piyasadaki çöküşe karşı büyük bir direnç gösterirken, Binance Smart Chain‘deki (BSC) DeFi tokenleri piyasa akışının daha da düşmesine neden olduğunu belirtiyor.

Öte yandan, Ethereum ağı birçok noktada kazanıyor. Geçen yıl Ethereum kullanıcı büyümesi %1300 arttı, Ethereum akıllı sözleşmelerinde kilitlenen toplam değer %9000 arttı ve Ethereum tabanlı DEX hacimleri de %8500 arttı.

Ethereum son bir yıldır BTC üzerinde sürekli olarak güç gösterisi gerçekleştiriyor. Bitcoin piyasa hakimiyeti üç yılın en düşük seviyesi olan %40’a gelirken, Ethereum (ETH) hakimiyeti yaklaşık %20’ye yükseldi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.[/box]
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu