Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Blockchair geliştiricisi: Bu altcoin BTC’nin yerini alacak!

Sponsorlu İçerik

Blockchain arama ve analiz platformu Blockchair‘in lider geliştiricisi Nikita Zhavoronkov, bir altcoin‘in muhtemelen önümüzdeki beş yıl içinde Bitcoin‘in (BTC) lider kripto para birimi olarak yerini alacağını söyledi. Zhavoronkov, BTC‘nin akıllı sözleşme eksikliği, yeni gizlilik özellikleri ve ölçekleme teknolojilerinin nihayetinde sorun çıkaracağını açıkladı.

Zhavoronkov, şu anda piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum‘un büyük olasılıkla Bitcoin‘i yerinden edeceğini, ancak diğer kripto paraların da kripto pazarında en üst sıralara yükseleceğini belirtti.

Zhavoronkov, potansiyel dönüm noktası olarak Ethereum‘un işlem hızını ve hacmini, proof-of-stake sistemi aracılığıyla önemli ölçüde artırmak için tasarlanan Ethereum 2.0‘ı işaret ediyor.

Nikita Zhavoronkov:

“Şimdi, Bitcoin bugün nerede duruyor? Ölçekleme tartışmasının başlamasından bu yana 5 yıl geçti. Ve başka bir tartışma yerine, zincirleme ölçeklendirme yoksa ne olacağına dair bazı sonuçlar çıkarabiliriz. Diğer kripto paralar gelişirken Bitcoin daha da durgunlaşırsa, hakimiyet düşmeye başlayabilir. Ve şimdi Bitcoin için en büyük potansiyel felaket geliyor. Düşünün, Ethereum’daki PoS nihayet hazır ve herkes 32 ETH satın almak için acele edecek (oldukça muhtemel bir senaryo).”

Uzun zamandır beklenen Ethereum 2.0 yükseltmesi bir dizi adımda başlatılacak. Testnet koordinatörü Afri Schoedon‘a göre, phase 0 olarak adlandırılan ilk sürüm, bu yılın sonunda veya gelecek yılın başlarında gerçekleşebilir.

Zhavoronkov, Ethereum‘un Bitcoin‘i devirme yeteneğinden şüphe duyan herkesin internet tarihine bakması ve kripto para pazarının gerçekte ne kadar uçucu ve vahşi olduğunu fark etmesi gerektiğini söyledi.

Nikita Zhavoronkov:

“Genel medya Ethereum hakkında konuşmaya başlayacak, Bitcoin yerine Ethereum fiyatını açıklayacaklar. Bitcoin’i devirmek için Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla sadece 6 kat büyümesi gerekiyor. İmkansız bir senaryo değil! Kripto para piyasasındayız, hatırlıyor musunuz?)”

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu