Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Borsalardaki ETH sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsalarında tutulan toplam Ethereum sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bazı analistlere göre, bu eğilim ETH fiyatında yakın bir düzeltmeye işaret edebilir. Öte yandan, borsalarda tutulan Bitcoin sayısı, Mart ayındaki yıllık düşüşten bu yana 300.000 BTC‘te düştü.

Bu yılın başlarında Ethereum, yıllık 285 dolarlık en yüksek seviyesine ulaşan güçlü bir yükseliş trendindeydi. Bununla birlikte, tüm kripto paralar gibi, Ethereum, COVID-19 pandemisinden etkilendi. Bu nedenle, Ethereum keskin bir şekilde düştü ve 24 saatten kısa bir sürede %50 civarında kayıp kaydetti, bu da kripto para biriminin 100 doların altına düşmesine neden oldu.

O zamandan beri ETH toparlanıyor ve yıllık en yüksek seviyeye ulaşmaya çalışıyor. Bununla birlikte, bazı analistler ETH‘nin performansı konusunda şüpheci ve yakın zamanda düşüş bekliyorlar. Haberimizin hazırlandığı sırada Ethereum, son 24 saatte %1.12’lik hafif yükseliş kaydediyor ve 204 dolardan işlem görüyordu.

Borsalardaki Bitcoin sayısı Ethereum’a zıt

Bazı analistlere göre, Mart ayında yukarıda belirtiğimiz düşüşten bu yana Ethereum ve Bitcoin zıt bir eğilim içinde. Kripto para borsalarında tutulan Ethereum sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Buna karşılık, analist Ceteris Paribus‘a göre, borsalardaki Bitcoin sayısı Kara Perşembe’den bu yana 300.000 BTC‘ye düştü.

Ayrıca Ceteris Paribus, borsalardaki Ethereum sayısının 132.000 ETH olduğunu belirtti. Bu, BTC yatırımcılarının yatırımlarını borsalardan çıkarmaya karar verirken, ETH yatırımcılarının onları orada tuttuğunu ve ETH‘yi satmaya daha istekli olabileceğini gösteriyor.

Ek olarak, analist Credible Crypto, Ethereum grafiğinde düşüş eğilimi olduğunu belirtti. Ona göre, ETH Mayıs ortasına kadar 199 doların üzerinde kalmalıydı, ancak bunu başaramadı.

Kripto para analisti CryptoCapo‘ya göre, Ethereum düşme riskiyle karşı karşıya, ancak ETH‘nin düşmeden önce 250 dolara ulaşmasının mümkün olduğunu açıkladı.

Öte yandan MetaCartel Ventures’ın analisti ve ortağı Adam Cochran, Reddit tarafından başlatılan ödül projesinin Ethereum‘a yeni sermaye çekebileceğini belirtti. Bu nedenle, diğer analistler tarafından öngörülen düşüş eğilimi desteklemiyor.

Ayrıca ETH fiyatının Ethereum 2.0‘ın piyasaya sürülmesinden fayda sağlayacağını da belirtti. Ancak, yükseltme hala test aşamasında. Ethereum‘un çekirdek geliştiricileri, Ethereum 2.0′ın ne zaman piyasaya sürüleceğinden emin olmak için hala ilerleme kaydedilmesi gerektiğini doğruladı.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin  sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu