Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

ETH’yi 10 Bin dolara götürecek 10 temel neden

Sponsorlu İçerik

Geçtiğimiz hafta boyunca, Ethereum(ETH) sürekli olarak günlük %5 yükseldi ve şu anda 2900 $‘lık yeni dönüm noktasına yaklaşıyor. Haber yayına hazırlanırken, 331 milyar dolarlık piyasa değeri ile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2870 dolardan işlem görüyordu.

Veri analitiği platformu Skew, son fiyat artışının Nisan ortasından bu yana spot işlem hacmindeki artışla birlikte geldiğini bildirdi.

Analistler, ETH‘nin fiyat rallisinde oldukça yükselişe geçtiğini ve yakın zamanda durmayacağını söylediler. Piyasa oyuncularının çoğu, Ethereum (ETH) fiyatının bu yılın sonuna kadar 10.000$ ve üstüne kadar yükselebileceğine inanıyor. ETH‘deki yükseliş ivmesini destekleyen ilk on temel nedenden bazılarına bir göz atalım.

ETH’nin 10.000 Dolara Ulaşması İçin En Önemli 10 Neden

Piyasanın bilinen analisti ‘Spencer Noon‘, Ethereum‘un 2021 sonuna kadar 10.000 dolara ulaşma potansiyelini elinde tutmasının ilk on nedenini açıkladı.

1Ethereum blok zinciri, yaklaşık 18 milyar dolar ödenen ortalama günlük ücret ile akranlarını gölgede bıraktığı için şu anda ETH blok alanı için büyük bir talep var.

2-Bugün itibariyle Ethereum blockchain ağı, Bitcoin blockchain ağının iki katı olan 30,5 milyar dolar değerinde.

3-Ethereum için günlük aktif adresler sürekli bir yükselişte ve son zamanlarda 625K’nın üzerinde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

4-Ethereum, bu yıl DeFi faaliyetinin patlayan büyümesiyle yavaş yavaş kurumsal düzeyde bir teknoloji olarak ortaya çıkıyor. DeFi‘ye kilitlenen toplam 65 milyar doların büyük bir kısmı Ethereum‘da.

5-Aylık Ethereum tabanlı DEX hacmi, geçen yıl 60 milyar doları geçerek 60 kat arttı.

6-Güçlü ETH likiditesi nedeniyle, Bitcoin dahil sentetik kripto para birimleri Ethereum blok zincirinde temsil edilmektedir. Ethereum blok zincirindeki sentetik Bitcoin arzı 200.000 $ ‘ı aştı.

7-Ethereum‘daki NFT satışları hızla arttı ve son zamanlarda 600 milyon doları aştı.

8-Ethereum tabanlı Polygon ağı şu anda günlük işlemlerde 1 milyon dolar işliyor. Ayrıca Aave gibi en büyük DeFi projelerinden bazılarını da bünyesine kattı.

9Ethereum blockchain ağı şu anda 50 milyar dolardan fazla olağanüstü stablecoin arzına sahip.

10-Ethereum blockchain‘i, kullanıcıları için artan ETH gas ücretleri sorununu önemli ölçüde azaltacak bir EIP-1559 yükseltmesine doğru gidiyor.

Bu nedenle, Ethereum blok zinciri ağı, meydana gelen bazı büyük yükseltmeler ve gelişmeler için ayarlanmıştır. Buda ETH fiyatını yatırımcıların beklentilerinden daha hızlı artırması muhtemel.

Yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Ethereum ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Ethereum Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu