Ethereum HaberleriKripto Para AnalizleriManşet

ETH, ATH’den derin bir düzeltme yaşadı. Olası senaryolar

Sponsorlu İçerik

Ethereum, bu boğa koşusu kazançlarında yaklaşık %2500‘ü gördü ve BTC dahil olmak üzere diğer birçok iyi kripto parayı geride bıraktı. ETH‘nin fiyatı önümüzdeki aylarda artmaya devam edecek mi? Pek çok analistin, ve yatırımcının elindeki ETH‘leri satmayı reddetmesini sağlayan şey bu inanç. Yakın gelecekte 3.000 dolarlık bir fiyat hedefi olsa da, ETH‘nin 2.521 dolarlık temel direnç seviyesini ve üç aylık fiyat kanalının en üst trend çizgisini kırması gerekiyor.

ETH Fiyat Analizi: Günlük Grafik

Eth-Usd Günlük Grafik

3 hafta önce yaklaşık 1.550 $ ‘a bir düşüş yaşadıktan sonra, Ethereum yaklaşık %65 arttı. ETH‘nin en büyük ikinci kripto para birimi olduğu düşünüldüğünde bunlar büyük kazançlar. Ayılar, fiyat 2.550$ ATH‘ye ulaştığında kontrolü ele aldı. Bu ATH, ETH‘nin 3 aydır saygı duyduğu fiyat kanalının en üst trend çizgisiyle de karşılandı.

2.150 dolar gibi önemli seviye yaklaşık bir haftadır dirençti. ETH, 13 Nisan’da bu direnci kırdığında, fiyat bunu hiçbir zaman destek olarak onaylamadı. Bu, fiyatın yeni bir destek seviyesi olduğunu onaylamak için bu seviyeyi yeniden test etmesi gerektiğinin bir göstergesi olabilir. Alıcılar buraya adım atmazsa, ilgi göstermezse 1.970 $‘lık büyük destek seviyesine bir düşüş bekleniyor.

Stokastik RSI‘ya (mavi ve turuncu) bakıldığında, son ATH’nin önceki yükselişi olan 2.150 $ ‘a göre daha az güce sahip olduğu açık. Bu düşüş eğilimi olarak kabul edilir. ETH, ATH’sinin yaklaşık %10’una göre çoktan aşağıya doğru oynamaya başladı. MACD, 3 gün içinde düşüş eğilimi olabileceğinin sinyallerini veriyor. Ek olarak, histogram (kırmızı ve yeşil çubuklar) yakında kırmızıya geçecek şekilde alçalıyor. MACD düşüş eğilimi gösterirse, ETH fiyatının, fiyat kanalının alt trendine düştüğünü görüyoruz.

ETH Fiyatı Gün İçi seviyeleri

  • Spot oranı: 2276 $
  • Trend: Yükseliş
  • Oynaklık: Yüksek
  • Destek: 2.140 $, 1.970 $

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu