Ethereum HaberleriKripto Para Analizleri

ETH boğaları, 4000 doların üzeri için güç topluyor

Sponsorlu İçerik

ETH boğaları, şu anda bir sonraki yükselişten önce nefes alırken, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.984 $‘lık rekoru gerçekleştirdiler.

Bitcoin 60.000 $ civarından bir kez daha dönüş yaparken, kripto piyasasındaki yenilenen düşüş hissi, görünüşe göre ETH fiyatındaki yükselişi de kontrol ediyor.

Bir sonraki yükseliş yeniden başlamadan önce konsolidasyonda

Ethereum‘un dört saatlik grafiği, fiyatın Cumartesi günü görülen 500 $ ‘lık büyük artışı pekiştirerek daha yüksek bir zemini tuttuğunu gösteriyor.

ETH/USD 4 Saaatlik Grafik

ETH boğaları, Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesini gözlemlediğinden, ek güçten yoksun olmasına rağmen, daha önce yeni rekor seviyelere ulaştı.

Bununla birlikte, yüksek alım koşulları aşırı değil, bu da ETH fiyatı için ralli için daha fazla yer olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle, 4.220 $‘lık yükselen kama deseni hedefine ulaşmak için fiyat 4.000 $ bariyerini kalıcı olarak aşabilir.

İyimser bir görünüm sunan teknik görünüme rağmen, alıcılar son yükselişten sonra yeni pozisyonlar oluşturma konusunda temkinli olabilirler, bu da desen direncine yönelik oranlarda 3.705 $‘ı destekleyen yeni bir gerilemeyi tetikleyebilir.

Bu seviyenin savunulamaması, 21 basit hareketli ortalamanın (SMA) 3.598 dolar seviyesindeki boğayı açığa çıkarabilir.

Aşağı yönlü baskı yoğunlaşırsa ve başlangıç paterni 3.517 $‘lık oyuk desteklenirse, yükselen kama kopuşunu geçersiz kılabilir ve yakın vadede yükseliş trendinin tersine dönmesi çağrısında bulunabilir.

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu