Ethereum Haberleri

Ethereum, 3 haftanın en yüksek seviyesine çıktı

Sponsorlu İçerik

Kripto piyasasının toparlanması ve yatırımcılar arasında artan iyimserliğin ortasında, Ethereum’un fiyatı son gün içinde %8’in üzerinde arttı.

CoinGecko’nun verilerine göre, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH), Pazartesi günü 2.392 dolara kadar ulaştı . Bu, son 24 saatte %8.2 ve son 7 gün içinde %22,9 gibi etkileyici bir artış gerçekleştirdi. Ethereum bu seviyelerde en son 7 Temmuz’da işlem görüyordu.

Karşılaştırıldığında, şu anda 40.000 dolar ile flört eden Bitcoin, geçen haftaya göre %20.2 arttı.

Günün diğer önemli kazançları arasında %15 artışla Polygon (MATIC), Chainlink (%13,4), Bitcoin Cash (%12,9) ve Dogecoin (%12,1) yer alıyor.

Kurumlar Ethereum’a Göz Atıyor

Ethereum uzun zamandır kripto dünyasındaki en büyük ikinci dijital varlık olarak hakimiyetini sürdürüyor. Goldman Sachs’ın yakın zamanda sızdırılan bir raporuna göre, akıllı sözleşme platformunun gerçek kullanım örneklerinin sonunda bitcoin’i baskın dijital değer deposu olarak ele geçirmesine yardımcı olabileceğini öne sürdü.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Bitcoin ve Dogecoin holdinglerine ek olarak ETH’ye şahsen sahip olduğunu ortaya çıkarmasının ardından geçen hafta bir artış daha yaşadı.

Teknik düzeyde Ethereum, “Londra” olarak adlandırılmış bir güncellemeye hazırlanıyor. 4 Ağustos’ta yayına geçmesi beklenen yükseltme, ağın mevcut çalışma mekanizmasını optimize etmeyi ve iyileştirmeyi amaçlayan beş ethereum iyileştirme teklifi (EIP) içeriyor.

Buna ek olarak, Ethereum’u bir risk kanıtı konsensüs algoritmasına geçiş önerisi olan EIP-3675 geçen hafta resmen tanıtıldı. Ethereum 2.0’a uzun zamandır beklenen geçişe daha birkaç ay var, ancak daha enerji tasarruflu, güvenli ve ölçeklenebilir bir ağ ile sonuçlanması bekleniyor. Eğer güncelleme sonrası istenilen sonuçlar elde edilirse ethereum’un gün geçtikçe daha da güçleneceğini ön görebiliriz.

Ethereum ile ilgili en güncel içerikler için Ethereum Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu