Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum, yeni aktif adresler açısından Bitcoin’i geçti

Sponsorlu İçerik

Ethereum, aktif adres sayısı yıl başından bu yana yaklaşık %150 oranında arttı. Ethereum’un yeni aktif adres sayısı, 2020’nin başından beri Bitcoin’in adres sayısından çok daha iyi performans gösterdi.

Blockchain izleme şirketi Messari tarafından sağlanan verilere göre, bugüne kadar Ethereum aktif adreslerinin sayısı %145 arttı.

Grafik birkaç önemli dalgalanmayı göstermekte. Birincisi Mart ayı ortasında fiyat düşüşlerini izleyen günlerde meydana geldi. O zaman, ETH COVID-19 salgınının artan tehdidini takiben, 100 doların altındaki yıllık düşük seviyesine çekildi.

İkinci büyük artış Haziran başında başladı. Bu, merkezi olmayan finans sektörünün ani popülerlik artışına bağlanabilir. Ethereum, DeFi alanının ardındaki temel teknoloji. Bu yüzden yatırımcılar kripto para alnındaki son eğilime katılmak için daha aktif adresler yaratıyor.

Ayrıca, 0.1 ETH’den fazla Ethereum adres sayısı, Haziran ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Sıfır olmayan Ethereum adresleri, fiyatın 1.400 doların üzerinde olduğu en yüksek seviyedeki Ocak 2018’den bu yana %350’den fazla hızla arttı.

Diğer yandan Bitcoin, Messari’nin verilerine göre daha az performans sergiledi. Bununla birlikte, çok daha az sayıda yeni aktif adres olmasına rağmen, BTC yeni on yılın başlangıcından bu yana neredeyse %50 oranında arttı.

Ethereum ve Bitcoin ücretleri

Ethereum’un son zamanlarda Bitcoin’i geçtiği bir başka metrik de toplam ücret hacmi. Ethereum ağındaki ücretler, birkaç ardışık şüpheli işlemin gerçekleştiği sırada arttı. Küçük bir Güney Koreli kripto para borsası toplam 350.55 ETH’yi transfer etmek için yaklaşık 5.2 milyon dolar ödedi.

ETH Blockchain’inde ki ücretler, bu beklenmedik artıştan sonra normalleşti. Glassnode’dan gelen veriler, hacimlerin hala Bitcoin’den daha yüksek olduğunu gösteriyor. Örneğin, yalnızca 8 Temmuz’da Ethereum’daki toplam hacim ücreti 875 bin dolar, BTC’de ise 445 bin dolardı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu