Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum aktif adresleri en yüksek değere ulaştı

Sponsorlu İçerik

Ethereum (ETH) blockchain‘deki aktif adreslerin sayısı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 771 bin‘e ulaştı. Bu kilometre taşı, Kasım 2020 739 bin ve Ocak 2018’de 735 bin tanık olunan önceki tüm zamanların en yüksek aktif Ethereum adreslerini aştı. Yukarıda belirttilen 771 bin aktif Ethereum adresi Coinmetrics‘teki ekip tarafından belirlendi ve aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaşıldı.

Ethereum Adresleri Büyümeye Devam Ediyor

EtherScan.io‘ya göre, Ethereum ağı şu anda aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi 148,8 milyondan fazla benzersiz kullanıcı adresini barındırıyor. Grafikten, Ethereum ağının büyümesinin ve kullanımının, blockchainin 2015 ortalarında piyasaya sürülmesinden bu yana istikrarlı olduğu sonucuna varılabilir.

Yüksek ağ etkinliği, Ethereum için yükseliş eğilimli bir geleceğe işaret ediyor

Ethereum‘daki sürekli ağ etkinliği, ETH‘nin değeri konusunda yükselişe geçmenin bir nedeni. Bu, ağdaki faaliyetler nedeniyle sürekli artan Ethereum gas ücretlerinin tıkanıklığa neden olmasına rağmen. Bununla birlikte, Londra güncellemesinin uygulanması, gas maliyetleri sorununu hafifletmeyi amaçlayan EIP-1559‘u içerecektir.

Henüz Londra Güncellemesi için kesin bir tarih belirtilmedi, ancak ethereum‘un ana geliştiricisi Tim Beiko, Twitter üzerinden bir sonraki yol haritası aracılığıyla Temmuz ayı tahminini verdi.

Muhtemelen, EIP1559‘un uygulanmasını çevreleyen coşku, Ethereum‘un 2,500 dolarlık fiyat tavanını ve muhtemelen 3 bin dolara güvenle geçmesi için yükseliş ivmesi sağlayacaktır. Yükseltme nedeniyle bir Ethereum yükseliş ortamı olasılığı, bunu söyleyen Market Meditations ekibi tarafından araştırıldı.

ETH’da 2018 de aynı yükseliş hareketi gözlendi

Popüler analiz şirketi Glassnode tarafından sağlanan grafik, aktif ETH adreslerinin sayısının bu yıl başladığından beri istikrarlı bir artış gösterdiğini söylüyor.

Bununla birlikte, bu hafta parabolik bir artış gördü ve 21 Nisan’da 518.270‘den 15 Nisan’da 701.974‘e yükseldi (o gün ETH’nin fiyatı 2.358 $ idi). Glassnode grafiğine göre, benzer artış en son Ocak 2018’de görüldü.

Bu verilerin hemen ertesi gün, 22 Nisan’da, en büyük ikinci dijital para birimi ETH, Bitstamp borsasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.575 dolara ulaştı.

Fiyat artışı, 20 Nisan’da Toronto Borsasında Kanada’da başlatılan üç Ethereum ETF‘nin piyasaya sürülmesiyle kısmen teşvik edildi.

Kripto para ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu