Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

”Ethereum” araması 2018’den beri en yüksek seviyede!

Sponsorlu İçerik

Ethereum fiyatı 600$‘ın üzerinde kaldığından, piyasa değeri ile ikinci en büyük kripto para birimi için arama ilgisi, 2018’in başından bu yana görülmeyen seviyelere yükseldi ve kısa bir süre sonra 1,400 $’ın yani tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Google Trends’den alınan verilere göre, ”Ethereum” terimi için arama ilgisi şu anda 0 ile 100 arasında değişen bir ölçekte 33 seviyesinde, hem bu yılın Ağustos ayı başında, hem de geçen yılın Temmuz ayında görülen en yüksek seviye olan 32′yi geride bıraktı. Benzer şekilde, Ethereum için kullanılan “ETH” terimi için arama ilgisi de artmaya başladı.

Ethereum‘a yönelik arama ilgisi, fiyatı bu ayın başlarında Haziran 2018’den bu yana ilk kez karşılaştığı 400 dolarlık dirençten geçip, 500 doları aştığı için dünya çapında artmaya başladı. ETH bu seviyeden de yükselmeye devam etti ve şu anda 600 doların üzerini yeniden test ediyor.(Haber yayına hazırlanırken)

Ethereum hala bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden uzak olmasına rağmen, ETH adreslerinin kârdaki yüzdesinin %86‘nın üzerinde 2 yılın en yüksek seviyesine ulaştığı görülüyor. Kripto para birimi için arama ilgisi sadece fiyat nedeniyle değil, aynı zamanda yaklaşan Ethereum 2.0 yükseltmesi nedeniyle de artabilir.

Bu hafta Ethereum 2.0‘ın ilk aşamasını tetikleyecek akıllı sözleşme, Ethereum’un ekonomik modelini, kaynak kullanımını ve yönetimini değiştirecek iddialı yükseltmesini etkinleştirmek için yeterli paraya ulaştı. Mevduat sözleşmesinin değeri 434 milyon doların üzerinde 724.224 ETH‘ye sahip, Ethereum 2.0’ın 1 Aralık’ta piyasaya sürülmesini sağlamak için gerekli olan 524.288 ETH‘nin çok üzerinde.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu